În vârstă de 32 de ani, Mihaela Buzărnescu a vorbit recent despre cel mai ciudat moment din cariera Serenei Williams, petrecut la Wimbledon, în anul 2014, atunci când americanca nu a reușit să trimită nici măcar un serviciu corect. Reîntâlnind acele imagini, Miki s-a amuzat copoos și a precizat că Serena se afla într-o stare cel puțin "ciudată".
"Vai de mine și de mine cum era! Doamne! Vă dați seama că era praf, era făcută...! Îți dai seama, atât de ofuscată era că pierduse încât a baut la cafea... Așa o să zic și eu de acum înainte când mai primesc mesaje de la X și Y. O să le spun că n-am băut cafeaua", a spus Mihaela Buzarnescu pe canalul de YouTube al actorului Marius Manole.
La ediția din 2014, în timpul unui meci de dublu disputat alături de sora ei mai mare la Wimbledon, Serena Williams nu a putut să trimită nicio minge peste fileu. A chemat de urgență echipa medicală prezentă la turneu, pentru a o consulta, iar acestuia i s-a plâns că nu vede mingea. Apoi, Serena, vizibil afectată, a început să plângă în hohote. Ulterior, ea a decis să abandoneze acea partidă.
US Open
Succesul Emmei Răducanu la US Open, "o glumă" pentru Andy Murray. Scoțianul, fără cuvinte
12/09/2021 LA 16:11
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Emma Răducanu provoacă un "război" între Nike și Adidas: "Negocieri pe sume uriașe!"
12/09/2021 LA 12:26
US Open
Wilander o vede pe Emma Răducanu printre cele mai bune din istorie. Câte Grand Slamuri va câştiga
12/09/2021 LA 09:32