În vârstă de 32 de ani, Mihaela Buzărnescu a vorbit recent despre cel mai ciudat moment din cariera Serenei Williams, petrecut la Wimbledon, în anul 2014, atunci când americanca nu a reușit să trimită nici măcar un serviciu corect. Reîntâlnind acele imagini, Miki s-a amuzat copoos și a precizat că Serena se afla într-o stare cel puțin "ciudată".
"Vai de mine și de mine cum era! Doamne! Vă dați seama că era praf, era făcută...! Îți dai seama, atât de ofuscată era că pierduse încât a baut la cafea... Așa o să zic și eu de acum înainte când mai primesc mesaje de la X și Y. O să le spun că n-am băut cafeaua", a spus Mihaela Buzarnescu pe canalul de YouTube al actorului Marius Manole.
La ediția din 2014, în timpul unui meci de dublu disputat alături de sora ei mai mare la Wimbledon, Serena Williams nu a putut să trimită nicio minge peste fileu. A chemat de urgență echipa medicală prezentă la turneu, pentru a o consulta, iar acestuia i s-a plâns că nu vede mingea. Apoi, Serena, vizibil afectată, a început să plângă în hohote. Ulterior, ea a decis să abandoneze acea partidă.
Australian Open
Djokovic și-a aflat adversarul din primul tur de la Australian Open 2022! Cu cine joacă româncele
12/01/2022 LA 12:49
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Tiley a anunțat că Nadal va juca la Australian Open, chiar dacă acum are COVID. Situația lui Nole
22/12/2021 LA 09:44
Australian Open
Karolina Pliskova, finalista de la Wimbledon, nu va putea fi prezentă la Australian Open
16/12/2021 LA 08:06