Clasată pe locul 122 WTA, Mihaela Buzărnescu a anunțat azi că va participa la ediția din acest an a US Open, turneu programat în perioada 31 august - 13 septembrie, la New York. Reprezentanta noastră, ajunsă pe locul 122 WTA (maxim al carierei 20 WTA în 2018), va juca primul meci oficial după aproape un an în care nu a putut evolua din cauza accidentărilor și, ulterior, a suspendării circuitului din cauza pandemiei de COVID-19.
Miki a disputat ultimul meci în circuit anul trecut, pe 21 septembrie. Atunci, ea s-a retras din meciul cu Jaqueline Cristian disputat Tashkent, Uzbekistan. Acum, Mihaela este pregătită să revină pe terenul de tenis și va face asta la al doilea turneu de Grand Slam din 2020, US Open, de la care și-a anunțat retragerea Simona Halep.

Mihaela Buzărnescu revine pe terenul de tenis

Tenis
Mouratoglou a vrut să antreneze o altă jucătoare din România înainte de Halep! "A insistat să mă ia"
12/11/2022 LA 18:00
”După un an de așteptare, în sfârșit pornesc către primul meu turneu, US Open. Entuziasmată este puțin spus, nu găsesc cuvinte să descriu emoțiile și fericirea de a concura din nou”, a transmis Mihaela Buzărnescu.
US Open este cel de-al 2-lea turneu de grand-slam al anului, după ce Wimbledon-ul a fost anulat, iar Roland Garros-ul a fost amânat și se va disputa în toamnă. Competiția de la Flushing Meadows va debuta pe 31 august și va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport.
Tenis
Simona Halep a primit un sfat prețios de la Buzărnescu în contextul suspendării: "Eu asta aș face"
12/11/2022 LA 16:43
Tenis
Mihaela Buzărnescu a fost scoasă pe brațe de pe teren la Iași, cu un game înainte să câștige
02/08/2022 LA 12:13