Mihaela Buzărnescu a donat o sumă importantă de bani Spitalului Gerota din Bucureşti, pentru a ajuta în lupta contra coronavirusului. Simona Halep a donat spitalelor din Bucureşti şi Constanţa, care tratează infectaţii cu COVID-19, iar Bianca Andreescu a donat o rachetă pentru a sprijini eforturile colective de a depăși această criză provocată de pandemia de coronavirus.
Mihaela Buzărnescu s-a alăturat şi ea iniţiativei sportivilor care donează bani sau produse pentru a ajuta spitalele să lupte împotriva coronavirusului. Tenismena a anunţat că va dona o sumă de bani Spitalului Doctor Dimitrie Gerota din Bucureşti, aflat în carantină de mai bine de o săptămână.

Luptă colectivă împotriva pandemiei de coronavirus

Winners Open
Mihaela Buzărnescu a ratat calificarea în finala Winners Open la Cluj! Înfrângere gra cu Sherif
07/08/2021 LA 14:39
“Am urmărit cu mare durere în suflet întâmplările din ultimele două săptămâni şi parcă par desprinse dintr-un film SF. Încă nu-mi vine să cred că trăim astfel de momente, dar ştiu că împreună putem trece peste orice. Cel mai important este să stăm acasă, iar dacă avem posibilitatea să dăm o mână de ajutor haideţi să o facem pentru cei care trăiesc zi de zi momente foarte grele şi luptă pentru sănătatea noastră”, a spus Mihaela Buzărnescu.
Aceasta a salutat iniţiativa Simonei Halep, dar şi pe cea a Biancăi Andreescu din Canada şi a spus că se alătură cu o donaţie către Spitalul Gerota: “Am ales să donez o sumă de bani către spitalul care a fost în linia întâi încă de la începutul apariţiei acestui virus şi foarte multă lume a fost afectată. Ei tratează cazurile cele mai grele în continuare. Gândurile şi rugăciunile mele sunt către toţi cei care sunt implicaţi în aceste momente extrem de dificile, care vor să ne ajute, şi anume: doctorii, poliţiştii, oamenii din farmacii, oamenii care merg în fiecare zi la muncă, din supermarket-uri, cei de la salubritate, toţi oamenii care sunt expuşi acestui virus şi care fac aceste lucruri doar pentru a ne ajuta să trecem împreună peste aceste momente dificile. Doar împreună putem depăşi aceste momente dificile!", a mai anunţat Mihaela Buzărnescu.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tokyo 2020
Mihaela Buzărnescu & dublul Niculescu/Olaru și-au aflat adversarele la Jocurile Olimpice de la Tokyo
22/07/2021 LA 05:07
Tokyo 2020
Prima reacție a Mihaelei Buzărnescu după ce a fost acceptată în proba de simplu la Jocurile Olimpice
14/07/2021 LA 12:14