Mihaela Buzărnescu a donat o sumă importantă de bani Spitalului Gerota din Bucureşti, pentru a ajuta în lupta contra coronavirusului. Simona Halep a donat spitalelor din Bucureşti şi Constanţa, care tratează infectaţii cu COVID-19, iar Bianca Andreescu a donat o rachetă pentru a sprijini eforturile colective de a depăși această criză provocată de pandemia de coronavirus.
Mihaela Buzărnescu s-a alăturat şi ea iniţiativei sportivilor care donează bani sau produse pentru a ajuta spitalele să lupte împotriva coronavirusului. Tenismena a anunţat că va dona o sumă de bani Spitalului Doctor Dimitrie Gerota din Bucureşti, aflat în carantină de mai bine de o săptămână.

Luptă colectivă împotriva pandemiei de coronavirus

Roland Garros
Buzărnescu a câștigat doar 3 game-uri în primul tur la Roland Garros! Înfrângere dură cu Brengle
24/05/2022 LA 17:43
“Am urmărit cu mare durere în suflet întâmplările din ultimele două săptămâni şi parcă par desprinse dintr-un film SF. Încă nu-mi vine să cred că trăim astfel de momente, dar ştiu că împreună putem trece peste orice. Cel mai important este să stăm acasă, iar dacă avem posibilitatea să dăm o mână de ajutor haideţi să o facem pentru cei care trăiesc zi de zi momente foarte grele şi luptă pentru sănătatea noastră”, a spus Mihaela Buzărnescu.
Aceasta a salutat iniţiativa Simonei Halep, dar şi pe cea a Biancăi Andreescu din Canada şi a spus că se alătură cu o donaţie către Spitalul Gerota: “Am ales să donez o sumă de bani către spitalul care a fost în linia întâi încă de la începutul apariţiei acestui virus şi foarte multă lume a fost afectată. Ei tratează cazurile cele mai grele în continuare. Gândurile şi rugăciunile mele sunt către toţi cei care sunt implicaţi în aceste momente extrem de dificile, care vor să ne ajute, şi anume: doctorii, poliţiştii, oamenii din farmacii, oamenii care merg în fiecare zi la muncă, din supermarket-uri, cei de la salubritate, toţi oamenii care sunt expuşi acestui virus şi care fac aceste lucruri doar pentru a ne ajuta să trecem împreună peste aceste momente dificile. Doar împreună putem depăşi aceste momente dificile!", a mai anunţat Mihaela Buzărnescu.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Simona Halep și-a aflat adversarele la Roland Garros! Cu cine joacă celelalte românce la Paris
19/05/2022 LA 14:51
Billie Jean King Cup
Polonia - România 4-0 | Polonia obține calificarea la turneul final Billie Jean King Cup
15/04/2022 LA 08:13