Aflat în forma vieții lui - dovadă finala de la Roma, pierdută la Alcaraz, sfertul câștigat contra lui Carlitos la Rolnand Garros și cele două seturi de peste 3 ore, din semifinale, împotriva "monstrului" Nadal -, Zverev va trebui să ia o pauză lungă din tenis.
Sportivul care de săptămâna viitoare îl va "retrograda" pe Djokovic pe locul 3 ATP a suferit o intervenție chirurgicală la glezna accidentată în penultimul act de la French Open și nu știe când va putea reveni. Cert e că va rata cu siguranță Wimbledon, deși există unele voci care susțin că sunt șanse mici să îl mai vedem pe Sascha pe teren înainte de 2023.

Zverev se plictiseşte în spital

Wimbledon
Simona Halep - Paula Badosa LIVE TEXT, în optimile de la Wimbledon, LIVE pe Eurosport 2, ora 17:30
ACUM 28 MINUTE
Fratele său, Mischa, specialist Eurosport, a venit cu ultimele detalii despre starea semifinalistului de la Roland Garros. Moralul lui Sascha e unul ridicat, având în vedere problemele avute, marea problemă pe care o întâmpină în spital fiind legată de plictiseală.
"Ligamentele au fost afectate, dar, din ce am înţeles, putea fi mult mai rău. Sascha e foarte bine, în aceste circumstanţe, ne-am văzut şi zâmbea. Am vorbit mult la telefon în aceste zile, îmi tot spune: "Hai la mine la spital, hai să ne jucăm pe Playstation, sunt plictisit". De ziua celui de-al doilea băiat al meu mi-a făcut cadou un lego de 9000 de piese. Cred că o să i-l dau înapoi, acum are suficient timp să construiască Colosseumul", a spus Mischa pentru Eurosport Germania.
Expertul Eurosport a mai punctat că fratele său va părăsi spitalul în 2-3 zile, urmând a face recuperarea la Monaco, unde îşi are rezidenţa.
Chiar dacă nu e nici pe departe un specialist pe iarbă, Zverev era văzut de specialiști unul dintre puținii care să îi poată pune probleme lui Djokovic la Wimbledon, asta în primul rând grație serviciului său fantastic, dar și al loviturilor câștigătoare pe care le găsește cu ușurință.
Chiar și fără Zverev și Medvedev, primii doi în lume de săptămână viitoare, turneul de la Wimbledon se anunță a fi un specacol total, Nadal și Djokovic urmând a se lupta pentru un nou Grand Slam. 14 dintre ultimele 16 turnee de Mare Șlem au fost câștigate de cei doi, astfel că ne așteaptă mai mult ca sigur o bătălie pe cinste în competiția transmisă în direct de Eurosport în perioada 27 iunie - 10 iulie.
Wimbledon
Rezumatul partidei Djokovic - Van Rijthoven! sârbul a pierdut set, dar s-a impus destul de lejer
ACUM O ORĂ
Wimbledon
Simona Halep - Paula Badosa, sub lupa specialiștilor! Singurul mod în care poate fi învinsă românca
ACUM O ORĂ