Serena Williams (9 WTA) s-a calificat în turul al treilea de la Australian Open, miercuri, după ce a învins-o pe slovena Tamara Zidansek (70 WTA), scor 6-2, 6-3.
Fostul lider mondial a controlat partida, dominând la aproape toate capitolele. Serena Williams a reușit șapte ași, 25 de lovituri direct câștigătoare și a avut un procentaj de 61% al punctelor câștigate cu primul serviciu. Americanca a stat ceva mai slab la greșelile neforțate, comițând 28, spre deosebire de doar 13 ale adversarei. Partida s-a încheiat după o oră și 18 minute.
După meci, Serena a fost întrebată și despre pregătirile din preseozn, care au inclus și sesiuni de dans sincron, alături de Cori Gauff. Iată momentul mai jos.
Tel Aviv Watergen Open
Djokovic, după ce și-a învins prietenul la Tel Aviv: "E greu să joci cu cineva pe care-l iubești!"
ACUM 6 ORE

Australian Open: Interviu Serena Williams

În turul al treilea, Serena Williams o va întâlni pe chinezoaica Qiang Wang, favorita 27 a întrecerii. Meciul va avea loc vineri, la o oră care urmează să fie stabilită de către organizatori.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Tel Aviv Watergen Open
Djokovic a făcut un fan să plângă în hohote la Tel Aviv! Gestul sârbului după meciul cu Pospisil
ACUM 6 ORE
Tel Aviv Watergen Open
Novak Djokovic e în semifinale la Tel Aviv! Sârbul, victorie în 2 seturi cu Vasek Pospisil
ACUM 6 ORE