Tenis

Momente teribile la Australian Open. Jakupovic s-a prăbușit pe teren din cauza calității aerului

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Dalila Jakupovic - Australian Open

Credit imagine: Eurosport

DeVlad Dumitrescu
14/01/2020 la 11:02

Dalila Kajupovic a abandonat partida din calificările Australian Open după ce s-a prăbușit pe teren în urma unei crize de tuse.

Jakupovic a fost nevoită să se retragă din meciul său de calificare după ce a suferit o criză de tuse. Organizatorii turneului au aprobat organizarea meciului după ce partidele zilei fuseseră amânate pentru o oră din cauza fumului care a acoperit Melbourne marți.

Jakupovic, care încerca să se califice pe tabloul principal, câștigase primul set al partidei cu Stefanie Voegele din Elveția, a căzut în genunchi pe teren. Având dificultate în a respira, numărul 180 mondial s-a retras.

Tenis

Simona Halep nu-și mai amână revenirea în circuit! Va juca și în proba de dublu la Praga

ACUM 34 MINUTE

Australian Open: Jakupovic se retrage în urma unor probleme respiratorii

00:03:24

Reacția lui Jakupovic după ce s-a retras: ”Nu puteam să respir”

”La încălzirea de la 09:00, aveam dureri în piept. În timpul meciului, după 25 de minute, am început să respir greu, ca și cum aș avea un atac de astm, eu nu sufăr de astm. Așa că am chemat medicul pe teren și apoi mi-am revenit. După ceva timp, în al doilea set, a venit iar medicul și am sperat că va fi mai bine”, a declarat Jakupovic.

Punctele deveneau din ce în ce mai lungi și nu puteam să respir pe teren. Sunt nervoasă și supărată. Sunt mai mult tristă pentru că puteam să câștig

”Nu am astm și nu am probleme de respirație de la căldură. A fost foarte rău, nu am experimentat niciodată așa ceva. Mi-a fost foarte frică. Mi-era teamă că voi leșina și de aceea m-am prăbușit pe teren, nu mai puteam să merg”, a declarat ea.

Eugenie Bouchard, fosta finalistă de la Wimbledon, a avut și ea probleme în meciul său și a avut nevoie de îngrijiri medicale în mai multe ocazii, însă a reușit să câștige în final meciul său: ”Nu puteam să respir cum trebuie și mă simțeam amețită”.

Elena Svitolina a criticat și ea organizatorii pe contul ei oficial de Twitter, unde a postat o fotografie în care calitatea aerului nu era cea corespunzător: ”De ce trebuie să așteptăm să se întâmple ceva rău ca să luăm măsuri?”.

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Tenis

Anunțul pe care îl așteptau toți fanii lui Rafa Nadal: ibericul a vorbit despre Roland Garros 2020

ACUM 21 ORE
Tenis

O jucătoare din Top 20 WTA dezvăluie: “Dacă nu reluam turneele, mergeam la Naționalele de Atletism"

IERI LA 13:59
Subiecte asemănătoare
Tenis
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol