Turneul WTA de 500 de puncte de la Moscova se va desfășura în Rusia în perioada 18 – 24 octombrie. Acolo, Monica Niculescu trebuia să joace în proba de dublu alături de Gabriela Ruse, însă aceasta din urmă nu a reușit să obțină viza, motiv pentru care Monica a rămas fără parteneră.
Pe aeroport, înainte de îmbarcarea spre Moscova, Monica Niculescu a recunoscut că se află într-o situație dificilă în care va trebui să-și găsească de urgență o colegă de echipă pentru a nu fi nevoită să se întoarcă acasă încă din prima zi a turneului, luni.
Transylvania Open
Emma Răducanu, Irina Begu și Jaqueline Cristian debutează azi la Transylvania Open! Programul zilei
26/10/2021 LA 07:45

Monica Niculescu, situație inedită în circuit: nu are parteneră la dublu

"Mă simt bine, mai avem câteva turnee anul acesta și aș vrea să le joc. Eu sunt într-o situație mai ciudată acum, pentru că mă duc la Moscova, unde trebuia să joc cu Gabi Ruse dublu, dar ea n-a reușit să-și ia viza. Mă duc și trebuie să caut pe cineva acolo să joc dublu. Practic, mă duc, dar n-am cu cine juca deocamdată. Da, dau anunț pe net.
Trebuie să-mi găsesc duminică până la 12:00 parteneră. Avem echipă tare la Moscova, vin și Simona, și Raluca (n.r. Olaru), este și Irina Bara deja acolo. Vine și domnul Segărceanu, ca la Fed Cup. Cred că mai special va fi la Cluj. Eu nu prea am fost la Moscova, că mă duceam la Luxemburg, unde am avut rezultate bune. Este un turneu excelent, este un turneu mare. Sper să joc, poate mă întorc luni, cine știe. Dacă nu-mi găsesc parteneră, luni sunt acasă", a spus Monica Niculescu, potrivit Digi Sport.
Tenis
Simona Halep a coborât pe locul 17 WTA. Naomi Osaka a ieșit din TOP 10. Cum arată clasamentul
04/10/2021 LA 09:37
Tenis
Ashleigh Barty, lider detașat în clasamentul WTA. Cum stau româncele
23/08/2021 LA 10:38