Turneul WTA de 500 de puncte de la Moscova se va desfășura în Rusia în perioada 18 – 24 octombrie. Acolo, Monica Niculescu trebuia să joace în proba de dublu alături de Gabriela Ruse, însă aceasta din urmă nu a reușit să obțină viza, motiv pentru care Monica a rămas fără parteneră.
Pe aeroport, înainte de îmbarcarea spre Moscova, Monica Niculescu a recunoscut că se află într-o situație dificilă în care va trebui să-și găsească de urgență o colegă de echipă pentru a nu fi nevoită să se întoarcă acasă încă din prima zi a turneului, luni.
Rothesay Open Nottingham
Monica Niculescu și Caroline Dolehide au fost învinse în finala de dublu de la Nottingham
12/06/2022 LA 19:32

Monica Niculescu, situație inedită în circuit: nu are parteneră la dublu

"Mă simt bine, mai avem câteva turnee anul acesta și aș vrea să le joc. Eu sunt într-o situație mai ciudată acum, pentru că mă duc la Moscova, unde trebuia să joc cu Gabi Ruse dublu, dar ea n-a reușit să-și ia viza. Mă duc și trebuie să caut pe cineva acolo să joc dublu. Practic, mă duc, dar n-am cu cine juca deocamdată. Da, dau anunț pe net.
Trebuie să-mi găsesc duminică până la 12:00 parteneră. Avem echipă tare la Moscova, vin și Simona, și Raluca (n.r. Olaru), este și Irina Bara deja acolo. Vine și domnul Segărceanu, ca la Fed Cup. Cred că mai special va fi la Cluj. Eu nu prea am fost la Moscova, că mă duceam la Luxemburg, unde am avut rezultate bune. Este un turneu excelent, este un turneu mare. Sper să joc, poate mă întorc luni, cine știe. Dacă nu-mi găsesc parteneră, luni sunt acasă", a spus Monica Niculescu, potrivit Digi Sport.
Tenis
OFICIAL | Cine vine în locul Simonei Halep la meciul cu Polonia din Billie Jean King Cup
30/03/2022 LA 15:03
Tenis
Horia Tecău a anunțat lotul pentru meciul cu Polonia! Simona Halep, racheta numărul 1 a României
18/03/2022 LA 16:08