Monica Niculescu și Misaki Doi au fost eliminate, vineri, din semifinalele turneului de la Shenzhen, după ce au fost învinse de Ying-Ying Duan și de Saisai Zheng, cu scorul de 6-3, 3-6, 4-10.
În primul set, perechea formată din Niculescu și Doi au avut un serviciu pierdut, la scorul de 2-2. Niculescu și Doi au recuperat rapid și au trecut în avantaj, reușind să închidă setul la 6-3. În setul secund, Duan și Zheng s-au impus după ce au obținut două mingi de break în fața româncei și a coechipierei sale. În super-tie-break, Duan și Zheng s-au impus cu scorul de 10-4.
Partida dintre cele două perechi a avut o durată de aproximativ o oră și 25 de minute. În finala probei de dublu a turneului de la Shenzhen, se vor întâlni perechile Ying-Ying Duan – Saisai Zheng și Barbora Krejcikova – Katerina Siniakova. În urma performanței obținute la Shenzhen, Niculescu și Doi vor primi un premiu în valoare de 7.400 de dolari și 110 puncte WTA.
Tenis
Simona Halep, surpriză neplăcută în dimineața zilei în care a împlinit 30 de ani! Cine a vizitat-o
ACUM 12 ORE
Mediafax
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep are antrenor nou! Prima reacție a tehnicianului: "Am așteptări mari, trebuie să revină"
ACUM 14 ORE
Laver Cup
Rafa Nadal, propunere inedită pentru Roger Federer înaintea noului sezon competițional
ACUM 15 ORE