Niculescu și Doi au trecut de Elise Mertens (Belgia) și Aryna Sabalenka (Belarus), cuplul cotat cu prima șansă la începerea turneului, scor 7-5, 6-4. Partida s-a încheiat după o oră și 30 de minute.
În semifinalele probei de dublu de la Shenzhen, cuplul româno-japonez se va duela cu unul din China, format din Ying-Ying Duan și Saisai Zheng.
Pentru calificarea în penultimul act, Monica Niculescu și Misaki Doi și-au asigurat un premiu în valoare de 7.400 de dolari și 110 puncte WTA în clasamentul de dublu.
Cupa Davis
Retragerea lui Tecău, amânată? "Sper ca Horia să ne ajute în continuare să ne îndeplinim visul!"
ACUM 8 ORE
La simplu, tot la Shenzhen, Monica Niculescu a fost eliminată în primul tur al calificărilor, sâmbătă, după eșecul contra americancei Nicole Gibbs, scor 3-6, 3-6.
Mediafax
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Boris Becker, vehement cu Novak Djokovic: "Dacă vrea să participe la turnee, să respecte regulile!"
ACUM 12 ORE
Tenis
România – Peru, în Cupa Davis | Programul meciurilor din acest weekend: Frunză-Alvarez, primul duel
ACUM 13 ORE