Niculescu și Doi au trecut de Elise Mertens (Belgia) și Aryna Sabalenka (Belarus), cuplul cotat cu prima șansă la începerea turneului, scor 7-5, 6-4. Partida s-a încheiat după o oră și 30 de minute.
În semifinalele probei de dublu de la Shenzhen, cuplul româno-japonez se va duela cu unul din China, format din Ying-Ying Duan și Saisai Zheng.
Pentru calificarea în penultimul act, Monica Niculescu și Misaki Doi și-au asigurat un premiu în valoare de 7.400 de dolari și 110 puncte WTA în clasamentul de dublu.
Tenis
Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea! Distincția primită de sportivă
ACUM 4 ORE
La simplu, tot la Shenzhen, Monica Niculescu a fost eliminată în primul tur al calificărilor, sâmbătă, după eșecul contra americancei Nicole Gibbs, scor 3-6, 3-6.
Mediafax
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Nadal, declarație superbă despre Federer:"O parte întreagă din viața mea s-a dus când el s-a retras"
ACUM 10 ORE
Tenis
Alexander Zverev, avertisment pentru rivali înainte de revenire, după ce a ratat "obiectivul vieții"
ACUM 10 ORE