Fostul număr 1 WTA consideră că verdictul final va depinde de sănătatea celor trei jucători. "Mereu m-am gândit că între Federer, Djokovic și Nadal, cel mai mare din toate timpurile nu se va alege în funcție de joc. Cred că va depinde de cine va reuși să rămână cel mai mult sănătos", a spus Seleș.
Monica Seleș este convinsă că atunci când cei trei vor trage linie asupra carierelor lor, diferența dintre ei va fi minimă. "Este adevărat că cei trei sunt cei mai mari, dar cred că doar unul sau două titluri de Grand Slam îi vor separa la final. Ca jucători de tenis, pentru mine nu vor exista diferențe pentru că îi voi vedea pe cei trei, Federer, Nadal și Djokovic, ca fiind cei mai mari, împreună cu Rod Laver și Pete Sampras, care au fost și ei cei mai mari în tenis”, spune Seleș, citată de publicația spaniolă "As".

Seleș: Federer, Nadal sau Djokovic?

Tenis
Ce crede Rafael Nadal despre șansele lui Djokovic să câștige cele mai multe titluri de Grand Slam
ACUM 7 ORE
În ciuda experienței imense, marea campioană de origine sârbă nu s-a încumetat, totuși, să aleagă un singur nume dintre cele trei propuse în dezbatere. "Cel mai mare dintre cei trei? Nu cred că știe nimeni. Nu poți să dai cu banul, pentru că toți muncesc atât de mult pentru a lupta pentru titlurile de Marele Șlem și pentru a evita accidentările", a mai spus Seleș.
În acest moment, raportul titlurilor de Mare Șlem înclină balanța în favoarea primilor doi, Roger Federer și Rafael Nadal având ambii câte 20 de Grand Slam-uri, cu trei mai multe decât Novak Djokovic (17). În prezent Nadal este jucătorul cu cele mai multe săptămâni consecutive în Top 10 ATP din istorie, dar și tenismenul care ocupă cele trei trepte ale podiumului în clasamentul celor mai multe victorii la un turneu, în frunte cu cele 13 titluri de la Roland Garros.
Sârbul a reușit însă să devină în acest an al doilea jucător din istorie care termină șase sezoane pe primul loc în lume, are cele mai multe titluri Masters 1000 și palmares pozitiv atât cu Federer, cât și cu Nadal. În plus, în acest moment, este doar o chestiune de timp până când Djokovic va egala recordul lui Federer pentru cele mai multe săptămâni petrecute pe locul 1 ATP.
Tenis
Shuai Peng a vorbit din nou, prin apel video, cu oficialii CIO! Cum se simte sportiva
ACUM 10 ORE
Tenis
Djokovic susține WTA în cazul Peng! Ce a declarat liderul ATP despre suspendarea turneelor din China
ACUM 14 ORE