Andy Murray continuă să facă față la cel mai înalt nivel, deși a fost chinuit groaznic de accidentări în ultimii ani. După ce a fost eliminat dramatic de la US Open, pierzând cu 3-2 la seturi în fața lui Tsitsipas, scoțianul continuă să joace în turnee de nivel inferior.
Săptămâna trecută, Murray a pierdut în turul secund la turneul challanger de la Rennes, dar forma sa este din ce în ce mai bună, iar acest lucru se vede în evoluțiile sale de la Metz. În primul tur, britanicul a trecut în 3 seturi de Ugo Humbert (26 ATP), iar aseară l-a învins și pe canadianul Vasek Pospisil (66 ATP).

Andy Murray, tot mai aproape de victoria 700 a carierei

Laver Cup
Sorana Cîrstea, mesaj emoţionant după retragerea lui Roger Federer
ACUM 16 ORE
Murray reușit 2 break-uri în primul set, impunându-se cu 6-3, dar a început slab manșa secundă și Pospisil s-a distanțat repede la 3-1. Scoțianul a evoluat apoi impecabil, reușind să dejoace tentativele de serviciu-voleu ale adversarului prin passing-uri spectaculoase, iar la serviciu a fost impecabil, pierzând doar 2 puncte în ultiemele 3 game-uri.

Rezumatul partidei Andry Murray - Vasek Pospisil

Așadar, Murray s-a impus cu un dublu 6-3, la capătul a o oră și 24 de minute de joc. Scoțianul s-a calificat astfel în sferturi, performanță pe care nu o mai atinsese într-un turneu ATP din 2019.
Pentru un loc în careul de ași, fostul lider mondial îl va înfrunta pe învingătorul disputei Hubert Hurkacz - Lucas Pouille, meci care va avea loc astăzi și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport Player.
Victoria contra lui Pospisil a fost a 684-a din cariera lui Murray în circuitul ATP, scoțianul apropiindu-se astfel de cifra 700, obiectiv pe care el însuși și l-a propus la revenirea pe teren.
Laver Cup
Andy Murray, onorat de prezența la Laver Cup! "Este o amintire pe care o voi păstra mult timp"
IERI LA 12:38
Laver Cup
Laver Cup: 2-2 după prima zi | Dublul Federer/Nadal, învins dramatic în ultimul meci al zilei
23/09/2022 LA 10:55