Andy Murray continuă să facă față la cel mai înalt nivel, deși a fost chinuit groaznic de accidentări în ultimii ani. După ce a fost eliminat dramatic de la US Open, pierzând cu 3-2 la seturi în fața lui Tsitsipas, scoțianul continuă să joace în turnee de nivel inferior.
Săptămâna trecută, Murray a pierdut în turul secund la turneul challanger de la Rennes, dar forma sa este din ce în ce mai bună, iar acest lucru se vede în evoluțiile sale de la Metz. În primul tur, britanicul a trecut în 3 seturi de Ugo Humbert (26 ATP), iar aseară l-a învins și pe canadianul Vasek Pospisil (66 ATP).

Andy Murray, tot mai aproape de victoria 700 a carierei

BNP Paribas Open
Andy Murray, dezamăgit după înfrângerea în fața lui Zverev: "Mi-a lipsit consistența"
13/10/2021 LA 08:21
Murray reușit 2 break-uri în primul set, impunându-se cu 6-3, dar a început slab manșa secundă și Pospisil s-a distanțat repede la 3-1. Scoțianul a evoluat apoi impecabil, reușind să dejoace tentativele de serviciu-voleu ale adversarului prin passing-uri spectaculoase, iar la serviciu a fost impecabil, pierzând doar 2 puncte în ultiemele 3 game-uri.

Rezumatul partidei Andry Murray - Vasek Pospisil

Așadar, Murray s-a impus cu un dublu 6-3, la capătul a o oră și 24 de minute de joc. Scoțianul s-a calificat astfel în sferturi, performanță pe care nu o mai atinsese într-un turneu ATP din 2019.
Pentru un loc în careul de ași, fostul lider mondial îl va înfrunta pe învingătorul disputei Hubert Hurkacz - Lucas Pouille, meci care va avea loc astăzi și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport Player.
Victoria contra lui Pospisil a fost a 684-a din cariera lui Murray în circuitul ATP, scoțianul apropiindu-se astfel de cifra 700, obiectiv pe care el însuși și l-a propus la revenirea pe teren.
BNP Paribas Open
Alexander Zverev, pregătit de o premieră în ceea ce privește întâlnirile cu Andy Murray
12/10/2021 LA 14:31
BNP Paribas Open
Andy Murray, după ce a fost huiduit pentru serviciul pe sub mână: "Poate voi încerca din nou"
11/10/2021 LA 11:26