Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniil Medvedev, comportament lamentabil la Metz! Huiduit, rusul a recurs la un gest oribil! Wawrinka e în sferturi

Irina Aldea

Actualizat 22/09/2022 la 22:35 GMT+3

După ce Dominic Thiem a fost învins de Hurkacz, Stan Wawrinka a produs surpriza în optimi și l-a învins pe fostul lider mondial din ATP, Daniil Medvedev, obținând o victorie uriașă.

Daniil Medvedev, reacție lamentabilă după ce-și aruncă racheta și e huiduit! Ce a putut face rusul

Stan Wawrinka a făcut o demonstrație de forță impresionantă și a arătat că la 37 de ani încă mai are un cuvânt important de spus în circuitul masculin de tenis. Fostul număr 3 mondial, acum numărul 284 în clasamentul ATP, a trecut de Daniil Medvedev (locul 4) și și-a asigurat locul în sferturile de finală ale turneului ATP 250 de la Metz.
La un moment dat, Medvedev, nemulțumit de situația în care se regăsește pe teren, a aruncat racheta de pământ. Spectatorii din tribune l-au huiduit pe rus, care s-a enervat și mai tare și i-a numit pe spectatori "maimuțe". Ulterior, rusul a avut parte de un tratament și mai dur din partea oamenilor din tribune.
Wawrinka s-a impus cu scorul de 6-4, 6-7(7) și 6-3, după două ore și 24 de minute de joc, într-un meci care a avut câte puțin din toate. Elvețianul a fost chiar aproape de a închide meciul în minimum de seturi, deoarece a avut o minge de meci în tie-break-ul setului secund, înainte ca Medvedev să se trezească pe ultima sută de metri și trimită partida în decisiv.
CITEȘTE ȘI:

Stanislas Wawrinka, victorie uriașă la Metz, în fața lui Daniil Medvedev

Wawrinka a pornit ca din tun în cel de-al treilea set și s-a distanțat rapid la 3-0, pentru ca apoi rusul să egaleze. Dar Wawrinka a mai avut încă mai multă magie în rachetă și i-a încântat pe fanii din Metz - nu în ultimul rând pentru că Medvedev, actualul număr patru mondial, a intrat în conflict cu publicul - câștigând ultimele trei game-uri pentru a obține cea mai importantă victorie a sa din ianuarie 2020, când l-a învins pe... Daniil Medvedev, pe atunci numărul 4, la Australian Open. Acum, el are programat un duel cu Mikael Ymer în "sferturi", fiind pentru prima dată din februarie anul trecut când ajunge în această fază la un turneu ATP.
Mai devreme, Dominic Thiem, fost număr 3 mondial, în prezent pe locul 182 ATP, a fost învins în optimile de finală ale turneului ATP de la Metz (Franţa), dotat cu premii totale de 534.555 de euro, după ce a cedat în două seturi, 3-6, 4-6, în faţa polonezului Hubert Hurkacz (10 ATP, favorit nr. 2). Polonezul nu a avut nevoie decât de o oră şi 17 minute pentru a-şi adjudeca partida, reuşind 12 aşi pe parcursul întâlnirii.
Laver Cup, ultimul turneu din cariera marelui Roger Federer, este în direct în perioada 23-25 septembrie, pe Eurosport și Eurosport Player.
picture

Se apropie Laver Cup 2022, cu Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic și Andy Murray

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo