Campioana noastră a declarat în repetate rânduri că nu e sigură de participarea la US Open în condițiile pandemiei de coronavirus din Statele Unite ale Americii. Simona Halep a precizat că nu se gândește să participe anul acesta la turneele organizate în America și Asia. Totuși, ceva a făcut-o pe reprezentanta noastră să se răzgândească și să mai dea o șansă participării la competiția de la Flushing Meadows.
Decizia Simonei are cel mai probabil la bază anularea turneului de la Madrid, care era programat imediat după terminarea Grand Slam-ului american. Campioana noastră ar fi luat parte fără doar și poate la competiția de la Caja Magica, având în vedere performanțele foarte bune obținute acolo de-a lungul timpului, dar și legătura puternică pe care o are cu patronul turneului, Ion Țiriac. În condițiile anulării turneului din Capitala Spaniei, Simona Halep se gândește să facă deplasarea la New York.

Simona Halep s-a răzgândit după anularea turneului de la Madrid

Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
Mutua Madrid Open era inițial programat în luna mai, însă a fost mutat mai apoi în luna septembrie. Se pare că nici acest termen nu este suficient pentru a asigura condiții potrivite pentru participanți. Întrecerea de la Caja Magica era programată să înceapă pe 14 septembrie și să se încheie pe 20 septembrie. De partea cealaltă, US Open 2020 se desfășoară în perioada 31 august – 13 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate pe canalele Eurosport.
Programul revizuit al WTA pentru restul sezonului
  • 3 august – Palermo Ladies Open
  • 10 august – Praga Open și Lexington
  • 21 august – Western & Southern Open
  • 31 august – US Open
  • 7 septembrie – Istanbul Open
  • 21 septembrie – Internazionali BNL D’Italia și Strasbourg
  • 27 septembrie – Roland Garros
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02