Campioană în 2014 la Doha, Simona Halep a luat hotătârea de a se retrage de la turneul de categorie Premier 5 din Qatar în urma parcursului foarte bun reușit la Dubai. În locul Simonei Halep va trece Aryna Sabalenka, drept favorită numărul 2.La Qatar, singura reprezentantă a României prezentă în concurs este Sorana Cîrstea, care urmează să o înfrunte în primul tur tocmai pe cealaltă finalistă de la Dubai, Elena Rybakina, asta în cazul în care jucătoarea din Kazahstan nu abandonează și ea înainte de startul turneului din Doha.
Simona a explicat la conferința de presă de după triumful de la Dubai care este motivul pentru care s-a retras de la Doha. Campioana noastră a precizat că are nevoie de o pauză după o săptămâna solicitantă în care a disputat patru partide intense, trei dintre ele încheiate după trei seturi.
E o decizie pe care am luat-o înainte de meci (n.r. finala de la Dubai). Am început acest turneu cu o mică accidentare la picior. Cu 10 zile înainte de Dubai, când încă eram acasă, am simțit aceste probleme, dar am tras de mine. Mi-am spus că fiecare meci e important. Nu m-am gândit la nimic altceva decât să câștig meciul. Momentan sunt fericită că am putut să termin turneul de la Dubai și pot să mă odihnesc. Am nevoie de odihnă, am spus stop turneului de la Doha.
Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
ACUM O ZI
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
ACUM O ZI
US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
15/09/2021 LA 12:43