Mulți experți în tenis și-au construit în trecut jucătorul perfect, iar Patrick Mouratoglou, actualul antrenor al Simonei Halep, a ales și el ce e mai bun de la fiecare legendă a sportului alb. În mod evident, ca orice alt aspect legat de măreția din tenis, nimic nu poate fi construit fără a-i include pe Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic.
La urma urmei, cei trei coloși ai tenisului masculin au câștigat împreună 63 din ultimele 77 de titluri de Grand Slam, ceea ce este de-a dreptul incredibil, indiferent pe care dintre ei îi susții. Mouratoglou a împărtășit un videoclip pe contul său de Instagram în care vorbește despre construirea jucătorului său perfect și a început cu voleul.
CITEȘTE ȘI:
Tenis
Alexander Zverev a revenit la antrenamente, la două luni după accidentarea suferită la RG
ACUM 8 ORE

Cum arată cel mai mare tenismen din istorie pentru Patrick Mouratoglou

Pentru voleu, Mouratoglou l-a ales pe Roger Federer, ceea ce ar putea surprinde pe unii, deoarece Federer nu a mai jucat de ceva vreme, dar francezul știe că elvețianul e imabatabil în acel compartiment atunci când e la 100%. Pentru serviciu, l-a ales pe Nick Kyrgios și este destul de greu de contrazis. Atunci când este cu adevărat concentrat, australianul are un serviciu de neînvins.
Mouratoglou l-a nominalizat pe Novak Djokovic pentru retur din motive evidente. Sârbul este poate cel mai bun jucător de retur din istorie. Reverul este, din nou, destul de evident. Există mulți candidați, dar Mouratoglou a optat pentru Djokovic. Pentru spiritul de luptă, Mouratoglou nu a ezitat și l-a ales pe Rafael Nadal, omul care nu renunță niciodată indiferent de condițiile de joc sau de accidentări.
Tenis
Slăbiciunea lui Alcaraz: italienii. Cum l-au transformat eșecurile din 2022 pe spaniol
ACUM 15 ORE
National Bank Open
Simona Halep a aflat când va debuta la Toronto! Anunțul făcut de organizatorii Rogers Cup
ACUM 16 ORE