Patrick Mouratoglou este hotărât să continue revoluția din tenis. Cariera Serenei Williams se apropie cu fiecare zi ce trece de final, însă antrenorul francez de origine greacă are și alte proiecte în desfășurare, atât în tenisul masculin, cât și în tenisul feminin.
Pe lângă Serena Williams, căreia i se dedică în totalitate atunci când americanca e 100% aptă, Mouratoglou îi consiliază și antrenează pe Stefanos Tsitsipas, pe Coco Gauff, dar și pe alți tenismeni tineri încăutare de afirmare.
Tenis
Laver Cup: Stefanos Tsitsipas a rezolvat destul de repede partida cu Nick Kyrgios
ACUM 10 ORE

Patrick Mouratoglou continuă să caute și să găsească talente

De când a înființat Mouratoglou Tennis Academy în 1996 lângă Paris, mai târziu mutată la periferia orașului Nice, Patrick Mouratoglou și-a propus să recruteze talente pe care să le pregătească pentru performanță. De curând, toate privirile s-au ațintit spre o puștoaică din Camerun, de doar 8 ani, care surprinde pe toată lumea prin felul în care joacă tenis.
Este vorba despre Uma Malika, o tânără speranță a tenisului feminin, care a ajuns la Academia lui Mouratoglou de curând. Pe contul de Instagram al Academiei este deja promovat tenisul tinerei tenismene, care se anunță a fi o mare speranță.
Primul jucător pe care Patrick Mouratoglou l-a antrenat a fost Marcos Baghdatis (1999–2006). Apoi au urmat Anastasia Pavlyuchenkova (2007–2009), Aravane Rezaï (2009–2010), Yanina Wickmayer (2009–2012), Laura Robson (2010–2011), Jérémy Chardy (2012) și Grigor Dimitrov (2012).
Laver Cup
Laver Cup : Top 5. Cele mai frumose mingi din prima zi
ACUM O ZI
Tenis
Lovitura anului: Emma Răducanu este sfătuită să-l ia ca antrenor pe Darren Cahill
IERI LA 06:40