Simona Halep a jucat excepțional în finala de la Wimbledon din 2019, a evoluat cu mult peste așteptări având în vedere că suprafața nu este printre cele preferate de româncă. Finala de la All England Club îi trezește amintiri neplăcute tehnicianului francez al Serenei Williams, Patrick Mouratoglou. El a făcut o afirmație controversată de curând, spunând că victoria româncei de atunci se datorează slabei forme prin care eleva lui traversa.
Serena se apropie de a fi 100% pregătită, dar nu este încă acolo. Este important să te simți fizic la un nivel ridicat pentru a putea returna multe mingi înapoi când intri în schimburi prelungite. Simona Halep probabil nu se aștepta niciodată să joace pentru titlul de la Wimbledon și a intrat în finală fiind conștientă că a pierdut nouă din precedentele zece meciuri cu Serena. Când nu ai nimic de pierdut într-un meci și victoria poate fi doar un bonus, este ușor să fii relaxată și să lovești mingea cu o mare libertate. Dacă simți de asemenea că adversara ta este sub presiune, te relaxezi complet. Halep a făcut un meci superb în finala de la Wimbledon, a fost mult mai agresivă decât de obicei și aproape că nu a comis nicio greșeală, dar sunt sigur că într-o oarecare măsură lovea mingea atât de bine din cauza a ce a văzut de partea cealaltă a fileului. Când simți că adversara ta lovește mingea scurt, fără să aibă putere și va rata dacă o faci să joace, îți hrănește încrederea. Te face să te simți mai puternică și să joci mai bine
Simona Halep a cucerit al doilea titlu de Grand Slam al carierei la Wimbledon după o finală perfectă reușită în fața Serenei Williams. Campioana noastră s-a impus cu un dublu 6-2, fără a-i da vreo șansă americancei.
Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021! Cât a încasat Simona Halep în cel mai slab sezon din 2012
23/11/2021 LA 12:23
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Revenire de senzație în echipa Simonei Halep! Anunțul româncei înainte de noul sezon competițional
22/11/2021 LA 16:45
Tenis
Capitolul la care Simona Halep nu are rivală în 2021, cel mai slab sezon al ei din 2012
22/11/2021 LA 16:24