Simona Halep se pregătește să revină pe terenul de tenis. Fostul număr 1 mondial va juca la Madrid, în perioada 26 aprilie-8 mai, turneul din capitala Spaniei fiind și primul turneu pe care îl va juca de la startul colaborării cu Patrick Mouratoglou.
Cel care a pregătit-o pe Serena Williams timp de 10 ani a vorbit pentru France Tv Info despre alegerea sa, dar și despre asemănarea dintre perioada în care a început să o antreneze pe jucătoarea americană și cea de acum, când a început colaborarea cu Simona Halep:
"Chiar a fost o alegere făcută cu inima. Mereu am făcut așa, mi-am urmat instinctul. Simona este o jucătoare excepțională, care a făcut lucruri fantastice în cariera sa. Avem o relație bazată pe încredere și cred că putem construi ceva.
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
ACUM 7 ORE
Încă are capacitatea de a face mult mai bine. Are 30 de ani, aceeași vârstă pe care o avea Serena când am început să lucrez cu ea. Este oarecum aceeași configurație, în care ea a jucat mai puțin în ultimii doi ani, în care își pune multe întrebări. Am făcut două antrenamente și și-a recăpătat rapid motivația", a declarat Mouratoglou.
Citește și:

Patrick Mouratoglou, surprins de declarațiile Serenei Williams

Serena Williams a anunțat recent că se gândește să revină pe terenul de tenis la turneul de la Wimbledon, lucru care l-a surprins pe Patrick Mouratoglou. Înainte de a accepta parteneriatul cu Halep, Mouratoglou a avut o discuție cu jucătoarea americană, dar recunoaște că încă îi este greu să o descifreze pe aceasta:
"Nu vreau să vorbesc în numele ei. Am avut o discuție înainte de startul colaborării cu Simona. Am întrebat-o dacă are în plan să joace în perioada următoare, iar răspunsul a fost negativ. Așa că i-am spus că vreau să lucrez, iar dacă are vizibilitate din nou, vom discuta.
De atunci, ea a anunțat pe social media că vrea să joace la Wimbledon, ceea ce m-a surprins. Uneori îmi este greu să o descifrez pe Serena, chiar dacă o știu de 10 ani", a mai spus Patrick Mouratoglou.
Simona Halep nu a mai jucat de la Indian Wells, acolo unde a ajuns în semifinalele turneului din California. Simona a fost învinsă de Iga Swiatek, iar săptămâna imediat următoare s-a retras de la Miami, din cauza unei accidentări la coapsă.
După o pauză de aproximativ o lună, Simona Halep va reveni la WTA 1000 Madrid, turneu care se va desfășura în perioada 28 aprilie-7 mai, câștigat până acum de două ori de jucătoarea din România.
Rothesay Classic Birmingham
Simona Halep, anunțată pe lista de start la un turneu important, la care a participat o singură dată
ACUM 8 ORE
Tenis
Mihaela Buzărnescu e în ultimul tur al calificărilor la Roland Garros. Victorie cu Bandecchi
ACUM 12 ORE