Eliminată încă de la primul meci disputat la Roma, Serena Williams a decis să facă deplasarea la Parma și să încerce acolo să joace mai multe meciuri pentru a merge la Roland Garros cu câteva partide în picioare, însă nu a avut prea mult succes nici acolo. Americanca a învins-o la Parma pe Pigato, dar a fost apoi eliminată de Siniakova.
În vârstă de 39 de ani, americanca visează în continuare să câștige titlul major cu numărul 24 și să egaleze recordul all-time stabilit de Margaret Court. De curând, Francesca Schiavone a declarat că nu crede că americanca are șanse să câștige pe zgura de la Paris, însă italianca a primit rapid replică de la antrenorul americancei, Patrick Mouratoglou.

Mouratoglou, replică pentru contestatari înainte ca Serena Williams să atace Roland Garros-ul

Mutua Madrid Open
Simona Halep poate urca într-un clasament istoric dacă se califică în sferturi la Madrid
01/05/2022 LA 17:55
Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, este convins că eleva lui are tot ce-i trebuie pentru a mai cuceri un titlu de Grand Slam. Tehnicianul francez a declarat de curând că totul depinde doar de Serena Williams, și nu de adversarele ei. Întrebat ce crede despre declarația Francescăi Schiavone, Mouratoglou a profitat de moment și le-a dat o replică tuturor contestatarilor, printre care și Martina Navratilova.
"Când oamenii îi spun că nu poate câștiga vreun turneu, pentru ea asta reprezintă o motivație în plus, așa că vă rog, spuneți-i Francescăi Schiavone să spună ce are de spus mai tare ca să mă asigur că Serena aude", a spus Mouratoglou într-o conferință de presă înaintea celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Cum l-a convins Simona Halep pe Mouratoglou să-i devină antrenor! Dezvăluirea francezului
26/04/2022 LA 06:42
Tenis
Serena l-a surprins pe Mouratoglou, după ce francezul a semnat cu Simona Halep: "Greu de descifrat"
15/04/2022 LA 16:49