”Djokovic are o mentalitate impresionantă, o determinare pe care am văzut-o rar în istoria sportului. La Roland Garros a fost un meci similar cu cel de la Roma. A fost foarte echilibrat, iar câteva momente cheie au stabilit câștigătorul. Novak a fost mai bun în acele situații, cum ar fi la 5-6 în al treilea set”, a declarat Moya, conform Punto de Break.
”Un alt element cheie a fost faptul că Rafa i-a permis să revină în meci după 5-0. A câștigat primul set, dar au început să apară îndoielile atunci când a văzut că Djokovic și-a ridicat nivelul. Rafa a făcut prea multe greșeli, nu a fost la nivelul să obișnuit cu serviciul și back hand-ul. Novak i-a făcut viața grea. Vom învăța multe din acest meci”, a precizat Moya.
Tenis
Detalii de ultimă oră privind starea de sănătate a lui Rafael Nadal! Când vrea să revină pe teren
ACUM O ORĂ

Moya a explicat decizia lui Nadal de a renunța la Wimbledon și Jocurile Olimpice

Rafael Nadal a decis să nu participe la turneul de la Wimbledon, care avea avea loc în perioada 28 iunie -11 iulie, în direct pe canalele Eurosport și Eurosport Player. De asemenea, campionul iberic va sări și peste turneul olimpic de la Tokyo.
”Acum doi ani, Rafa a ajuns într-un punct de extenuare mintală din care era greu să iasă. Acum a simțit că se apropie iar de acel punct. Nu își permite să nu fie la 100% la un Grand Slam”, a informat el.
Conform lui Moya, principalii factori în decizia lui Nadal au fost reprezentați de timpul scurt dintre Roland Garros și Wimbledon, oboseala fizică și psihică după un sezon de zgură lung și necesitatea respectării din nou unor măsuri stricte de carantină la WImbledon.
Tenis
Simona Halep a făcut un anunț mare pentru fani: "Mai vreau să joc doi-trei ani"
ACUM 11 ORE
Tenis
Schimbări majore adoptate de ATP. Mai mulți bani și mai multe turnee de top!
ACUM 15 ORE