Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea a fost eliminată în primul tur la Abu Dhabi! Marta Kostyuk s-a impus în set decisiv

Alex Masgras

Publicat 06/02/2023 la 16:43 GMT+2

Sorana Cîrstea a fost eliminată în primul tur de la Abu Dhabi de Marta Kostyuk. Jucătoarea din Ucraina s-a impus cu 6-2, 1-6, 6-2, într-o partidă care a durat aproape două ore.

Sorana Cirstea

Credit imagine: AFP

Sorana Cîrstea (63 WTA) a fost eliminată încă din primul tur al turneului de la Abu Dhabi. Românca a întâlnit-o în turul inaugural pe Marta Kostyuk (57 WTA), cea care s-a impus cu 6-2, 1-6, 6-2, după aproape două ore de joc.
Încă din debutul meciului, Cîrstea a avut emoții pe propriul serviciu. În primul game al partidei, românca a salvat trei mingi de break. După un game alb pe propriul serviciu, au urmat două break-uri realizate de Kostyuk, care s-a impus cu 6-2 în primul set.
În setul al doilea, Sorana a servit mai bine și a avut răspuns și pe serviciul adversarei. După două break-uri și un singur game cedat, Cîrstea a câștigat setul cu 6-1 după 34 de minute.
Citește și:

Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur de la Abu Dhabi

În decisiv, cele două au mers cap la cap până în al șaselea game al setului. După ce a salvat trei mingi de break, Cîrstea a cedat pe propriul serviciu, iar Kostyuk și-a confirmat break-ul, ducând scorul la 5-2.
În turul al doilea, Marta Kostyuk (57 WTA) o va întâlni pe Belinda Bencic (9 WTA), jucătoare care a avut tur liber.
Aceasta a fost a doua întâlnire dintre Sorana Cîrstea și Marta Kostyuk. Cele două s-au mai întâlnit în 2021, în semifinalele de la Istanbul, turneu câștigat atunci de jucătoarea din România. Cîrstea s-a impus atunci cu un dublu 6-4.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo