Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea, înfrângere dură la Abu Dhabi, în sferturile de finală! A luat doar 2 game-uri cu Daria Kasatkina

Irina Aldea

Actualizat 09/02/2024 la 18:26 GMT+2

Sorana Cîrstea a încasat o înfrângere aspră în sferturi la Abu Dhabi, în fața ocupantei locului 14 WTA, Daria Kasatkina. Românca a câștigat doar două game-uri tot meciul.

Sorana Cîrstea, Abu Dhabi

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea, aflată pe locul 26 WTA, s-a oprit în sferturile de finală ale turneului de 500 de puncte WTA de la Abu Dhabi. Sportiva noastră a fost învinsă de favorita numărul 7, Daria Kasatkina. Rusoaica s-a impus cu scorul de 6-2, 6-0, după o oră și 15 minute de joc, convertind de abia a cincea minge de meci.
Acesta a fost al treilea meci direct dintre Sorana Cîrstea și Daria Kasatkina, scorul fiind acum 2-1 în favoarea rusoaicei. Pentru Kasatkina urmează acum duelul cu favorita numărul 6, Beatriz Haddad Maia, care a trecut în sferturi de Ons Jabeur, a doua favorită.
CITEȘTE ȘI:

Sorana Cîrstea, înfrângere dură la Abu Dhabi, în sferturi. Doar două game-uri i-a luat Dariei Kasatkina

Sorana Cîrstea a avut șansa în primul set de a face 3-1, însă din acel moment nu s-a mai legat nimic pentru sportiva noastră, care nu a mai reușit să câștige nici măcar un game. Sorana obținuse înaintea acestui eșec două victorii impresionante, cu Garcia și Sakkari, arătând un joc foarte solid.
Azi însă nu a fost ziua Soranei Cîrstea, care e totuși foarte aproape de a bifa cel mai bun loc ocupat în întreaga carieră. În clasamentul LIVE, Sorana ocupă locul 22, iar cea mai bună poziție atinsă de ea e locul 21, pe 12 august 2013. Cu jocul pe care l-a arătat în primele două meciuri de la Abu Dhabi, sportiva din Târgoviște are șanse reale să obțină o nouă performanță notabilă, la 33 de ani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo