Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Meciul Gauff – Osaka, comparat de puștoaica din SUA cu super-duelul Federer – Nadal: "Asta simt!"

Irina Aldea

Publicat 03/08/2022 la 18:02 GMT+3

Coco Gauff și Naomi Osaka se vor confrunta în optimile de finală de la San Jose, iar puștoaica din SUA a comparat acest meci cu super-duelul dintre Federer și Nadal.

Naomi Osaka et Cori Gauff à l'US Open en 2019

Credit imagine: Getty Images

Coco Gauff, aflată pe locul 11 WTA, o va înfrunta pe Naomi Osaka în optimile de finală ale turneului Silicon Valley Classic, din San Jose, și se bucură de șansa de a "lupta din greu" împotriva niponei, câștigătoare a 4 titluri de Grand Slam.
Coco Gauff, finalista de la Roland Garros, a făcut un "meci perfect" pentru a-și asigura calificarea în turul următor al turneului din SUA, unde o va întâlni pe Naomi Osaka, nr. 41 mondial, într-o confruntare pe care a comparat-o cu rivalitatea dintre legendele ATP Roger Federer și Rafa Nadal.
CITEȘTE ȘI:

Meciul Gauff – Osaka, comparat de puștoaica din SUA cu super-duelul Federer – Nadal

Gauff a vorbit despre meci după ce a învins-o pe ucraineanca Anhelina Kalinina cu 6-1, 6-0, o performanță atât de bună încât a afirmat că este una pe care se așteaptă să o reușească doar o dată pe an: "Nu cred că voi mai juca un meci atât de bun decât peste ani. De obicei, este vorba de 1-2 meciuri într-un sezon în care reușești să se întâmple așa ceva".
Când a fost întrebată despre confruntarea cu Osaka din turul următor, Gauff a răspuns: "Din punct de vedere competițional, simt că e ca un meci între Federer și Nadal. Adică din punct de vedere emoțional asta simt. Când suntem pe teren vom lupta foarte mult una împotriva celeilalte, dar în afara terenului nu avem decât respect pentru ceea ce facem pe teren și în afara lui". Gauff a înfruntat-o pe Osaka de 3 ori în circuitul WTA, pierzând de două ori, dar obținând o victorie importantă la Australian Open în 2020, când Osaka era campioana en-titre.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo