Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Maria Sakkari a răbufnit după calificarea în finală la Washington: "Oamenii sunt atât de tâmpiți" Motivul ei

Andrei Nicolae

Publicat 06/08/2023 la 13:16 GMT+3

Maria Sakkari s-a calificat sâmbătă seară în finala turneului de la Mubadala Citi DC Open după ce a învins-o în semifinale pe favorita principală, Jessica Pegula. Este prima apariție într-un ultim act în acest an pentru tenismena elenă, care a avut câteva cuvinte dure pentru oamenii care au criticat-o pentru înfrângerile sale constante din penultima rundă de la competiții.

Maria Sakkari

Credit imagine: Getty Images

Jucătoarea de 28 de ani din Grecia s-a calificat pentru prima dată într-o finală de turneu în acest an, după ce a trecut la Washington de favorita publicului Jessica Pegula. Sakkari a avut nevoie de două ore și patru minute pentru a o învinge pe americană cu scorul de 6-3, 4-6, 6-2.
Grație victoriei din penutlimul act de la Mubadala Citi DC Open, tenismena elenă a rupt un șir de înfrângeri pe care le avea în această fază a competiției la fiecare turneu. În 2023, înainte de turneul din Statele Unite, Sakkari fusese eliminată de cinci ori în faza semifinalelor la diverse turnee, precum cele de la Indian Wells, Madrid sau Linz, unde era principala favorită a competiției.
Urmăritorii tenisului alb au început să o critice din ce în ce mai mult pe jucătoarea aflată pe locul 9 în ierarhia WTA pentru incapacitatea de a ajunge într-o finală de turneu, însă Sakkari a reușit în sfârșit să le dea replica. După meciul câștigat cu Pegula, elena chiar a deschis subiectul privind înfrângerile sale constante din semifinale și a mărturisit că a încercat să nu se gândească la acest lucru. Mai mult decât atât, Sakkari a avut câteva cuvinte dure și pentru contestatarii săi, care au ajuns să facă videoclipuri cu eșecurile ei.
Citește și:

Sakkari le-a dat o "palmă" criticilor ei după calificarea în finală

"Nu era în mintea mea (n.r. șirul de înfrângeri din penultimul act la turnee), pentru că am încercat să blochez acea chestie cu semifinalele care este de atât de mult timp pe fiecare platformă. Nu îmi mai pasă pur și simplu. Au făcut (n.r. criticii) videoclipuri pe YouTube cu înfrângerile mele din semifinale. Oamenii sunt atât de tâmpiți.
Știi, dacă ai întreba jucătorii din circuit dacă ar accepta bilanțul meu din semifinale, ar spune da, pentru că eu nu pierd în prima rundă. Eu pierd în semifinale. Evident că m-am gândit că vreau să trec peste asta (n.r. complexul din semifinale) anul acesta și mă bucur că s-a întâmplat săptămâna asta. Dar încă n-am terminat, așa simt", a transmis tenismena din Grecia, potrivit Tennis Up To Date.
Sakkari se va lupta pentru trofeul de la Washington cu o altă favorită a publicului american, Coco Gauff.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo