După finala pierdută împotriva Sofiei Kenin, Muguruza s-a arătat extrem de emoționată. Jucătoarea din Spania i-a transmis tinerei campioane de la Melbourne un mesaj minunat, demonstrând o adevărată lecție de fair-play:
"Sunt foarte emoționată, așa că voi avea un discurs foarte scurt. Felicitări, Sofia, pentru un turneu minunat și o finală extraordinară! Cu siguranță, vei mai juca multe finale. Le mulțumesc tutoror celor din echipa mea, pentru că au luptat și au suferit alături de mine. Publicul a fost deosebit, mi-au transmis o energie fantastică.", a spus Garbine Muguruza.
Tenis
Gabriela Lee și Alexandra Ignatik, OUT din calificări la Roland Garros. Azi mai joacă și Copil
ACUM O ORĂ

Sofia Kenin, performanță impresionantă pentru Statele Unite

Sofia Kenin, în vârstă de 21 ani şi 79 de zile, este cea mai tânără americancă ajunsă într-o finală de Grand Slam de la Serena Williams încoace (Wimbledon 2002). În același timp, Kenin este şi cea mai tânără finalistă la Australian Open din 2008 încoace (Ana Ivanovic şi Maria Şarapova, ambele în vârstă de 20 de ani), precum și cea mai tânără jucătoare care învinge liderul mondial la zi la Melbourne, de la Maria Şarapova încoace (2008).
În urma victoriei de astăzi, Sofia Kenin a devenit a doua sportivă din Statele Unite din ultimii 40 de ani care câştigă primul titlu de Grand Slam al carierei la Australian Open, după Jennifer Capriati (2001).
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Tenis
Simona Halep a revenit în Top 20 înainte de Roland Garros 2022! Cum arată ierarhia mondială
ACUM 2 ORE
Tenis
Nadal și Djokovic și-au dat mâna într-o privință: "Este o decizie proastă!"
ACUM 2 ORE