Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Puștii din ATP, nicio șansă în fața lui Rafa Nadal! Recordul incredibil stabilit de "Matador"

Irina Aldea

Publicat 06/05/2021 la 14:07 GMT+3

Rafael Nadal și-a făcut deja un obicei de a zdrobi speranțele tinerilor jucători, mai ales pe zgură, suprafața pe care a scris istorie și continuă să o facă. "Matadorul" a stabilit un record fabulos după victoria obținută în fața lui Carlos Alcaraz în turul 2 la Madrid.

Rafael Nadal

Credit imagine: Getty Images

Câștigător a 20 de titluri de Grand Slam, Rafael Nadal nu a cedat decât trei game-uri în primul său meci disputat la ediția din acest an a turneului de la Madrid, în fața compatriotului său, Carlos Alcaraz. În vârstă de 18 ani, împliniți chiar ieri la Caja Magica, Alcaraz nu a reușit să se apropie deloc de nivelul lui Rafa și a fost învins clar, 6-1, 6-2, într-o oră și 14 minute de joc.
În urma victoriei obținute ieri la Mutua Madrid Open în fața lui Carlos Alcaraz, Rafael Nadal și-a îmbunătățit recordul în fața tinerilor tenismeni ajungând la 18-0. Spaniolul în vârstă de 34 de ani și-a demonstrat în repetate rânduri calitatea, iar puștii din circuit nu au reușit să-i amenințe armele orice ar fi încercat. De altfel, Nadal a învins și jucători precum Novak Djokovic, Andy Murray, Juan Martin del Potro, Richard Gasquet și Gael Monfils când aceștia erau doar niște adolescenți.

Rafael Nadal, fără milă în fața tinerilor jucători din ATP

La nivelul de joc pe care Rafa Nadal l-a arătat la Barcelona și în turul secund la Madrid, este greu de crezut că cineva îi va pune probleme până în fazele superioare ale competiției. Chiar și așa, ibericul este marele favorit la câștigarea titlului de la Caja Magica, pe care l-a mai cucerit de cinci ori în carieră.
Aceasta este lista jucătorilor cu cele mai bune recorduri împotriva tinerilor jucători pe zgură din Era Open:
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo