Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rafa Nadal, victorie zdrobitoare la Madrid! I-a cedat doar 3 game-uri sărbătoritului Carlos Alcaraz

Irina Aldea

Actualizat 05/05/2021 la 18:13 GMT+3

Rafael Nadal nu i-a dat nicio șansă lui Carlos Alcaraz în turul al doilea la Mutua Madrid Open. "Matadorul" a făcut miercuri instrucție cu al său compatriot pe arena principală de la Caja Magica.

Carlos Alcaraz & Rafael Nadal

Credit imagine: Getty Images

Carlos Alcaraz e văzut de mulți specialiști un viitor număr unu mondial, spaniolul intrând sub lupa specialiștilor încă de pe vremea când evolua la juniori. În 2020, ibericul a intrat între primii 150 din lume, iar finalul de 2021 speră să îl găsească între primii 50 în clasamentul ATP. Totuși, azi, chiar în ziua în care împlinește 18 ani, nu a avut nicio șansă în fața titanului Rafael Nadal.
Câștigător a 20 de titluri de Grand Slam, Rafael Nadal a făcut o adevărată instrucție pe arena principală de la Madrid în fața lui Carlos Alcaraz, căruia i-a cedat doar trei game-uri. Rafa s-a impus la capătul unui meci care a durat o oră și 14 minute de joc, scor 6-1, 6-2. Dacă Nadal a arătat o formă de joc incredibilă, Alcaraz de partea cealaltă nu a putut decât să se apere, dar fără succes în fața unui adevărat "taifun". În turul următor, Nadal se va duela cu învingătorul partidei Popyrin – Sinner.

Rafael Nadal, demosntrație de forță la Madrid în fața lui Carlos Alcaraz

În turul întâi la Madrid, Alcaraz a trecut neașteptat de ușor de Mannarino, locul 34 ATP, cu 6-4, 6-0, devenind cel mai tânăr jucător care câștigă un meci pe tabloul principal la Caja Magica de la... Rafael Nadal, adversarul lui de azi. Tânărul sportiv din Spania își va aminti fără doar și poate acest meci. Chiar el a spus că indiferent de rezultat, duelul cu Nadal îi va marca viața, dar mai ales cariera.
Deși nu a avut nicio șansă în fața celui mai mare tenismen pe zgură, Carlos Alcaraz are în față un viitor strălucit. În vârstă de doar 18 ani, ibericul a mărturisit că Rafael Nadal este idolul lui, chiar dacă la stitlul de joc nu se aseamănă. În plus, suprafața preferată este zgura, iar turneul favorit Roland Garros.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo