Paula Badosa, a doua jucătoare a lumii și principala favorită de la Madrid, a fost rugată în cadrul turneului să-i dea un sfat lui Carlos Alcaraz, tânărul jucător din Spania care a impresionat pe toată lumea cu parcursul de la Miami și Barcelona. Iberica a oferit un răspuns prin care i-a făcut jurnaliști să râdă în hohote.
"Carlos este incredibil de bun. Uneori, în timpul interviurilor - mai ales cu jurnaliștii spanioli - mă întreabă, așa cum faceți voi acum, dacă am vreun sfat pentru Carlos. Dar poate că el ar trebui să-mi spună un secret și să mă sfătuiască! Pentru că la 18 ani eu făceam lucruri foarte diferite, așa că eu cred că el face totul bine. Carlos este un tip umil. Este foarte drăguț și își merită toate rezultatele. El va deveni și mai puternic, iar acest lucru va fi în beneficiul tenisului mondial. Și chiar mai mult spaniol", a spus Badosa la Madrid.
CITEȘTE ȘI:
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
IERI LA 12:35

Paula Badosa o întâlnește pe Simona Halep în turul 2 la Madrid

Simona Halep și Paula Badosa vor intra pe teren azi, nu înainte de ora 20, ora României, meciul lor fiind penultimul de pe arena principală de la Caja Magica. Simona Halep, care nu mai jucase de la Indian Wells (mijlocul lunii martie), e campioană la Madrid în 2016 şi 2017. De asemenea, ea a mai disputat finale în 2014 (învinsă de Maria Sharapova) și în 2019 (a cedat cu Kiki Bertens).
Câștigătoarea dintre Simona Halep și Paula Badosa se va duela în continuare cu învingătoarea meciului dintre Coco Gauff, favorita numărul 14, și Yulia Putintseva. WTA Mutua Madrid Open are loc în perioada 28 aprilie - 7 mai pe zgura din complexul de la Caja Magica. Face parte din categoria WTA 1000, are premii totale în valoare de 6.575.560 de dolari, iar campioana en-titre este Aryna Sabalenka.
Roland Garros
Ce șanse are Simona Halep de a reveni în top 10 WTA! Chris Evert a analizat situația din clasament
IERI LA 08:13
Roland-Garros
Cine e Ana Konjuh, prima adversară a Simonei Halep de la Roland Garros 2022
19/05/2022 LA 18:22