După două meciuri excelente, cu Shuai Zhang și Paula Badosa, Simona Halep este cotată acum cu prima șansă la câștigarea trofeului de la Caja Magica, în contextul în care este deja dublă campioană la Madrid. Jocul ei a suferit îmbunătățiri evidente, iar sfaturile lui Patrick Mouratoglou par a funcționa perfect până acum.
Al treilea meci la Madrid îl va disputa în fața unei jucătoare tinere, de doar 18 ani, dar foarte talentată, de la care americanii au mari pretenții în viitor, Coco Gauff, dar pe care sportiva noastră a învins-o în trecut de două ori, fără a ceda set. Americanii de la Sportskeeda sunt convinși că reprezentanta lor nu are șanse în fața Simonei Halep și fac un pronostic clar: 2-0 la seturi pentru româncă în duelul cu Gauff.
CITEȘTE ȘI:
Roland Garros
Ce șanse are Simona Halep de a reveni în top 10 WTA! Chris Evert a analizat situația din clasament
ACUM 3 ORE

Gauff, nicio șansă cu Simona Halep la Madrid, spun americanii

"Halep poate că este mai slab clasată decât Gauff în acest moment, dar va intra în meci ca favorită clară. Românca a câștigat 17 din cele 21 de meciuri disputate în acest sezon, față de recordul de 12-7 al adversarei sale. Cu toate acestea, Gauff nu trebuie exclusă, având în vedere palmaresul ei pe zgură din sezonul trecut. Americanca a ajuns în semifinale la Roma și în sferturi la Roland Garros. Halep pare să fie aproape de cea mai bună formă a sa și e de neoprit.
Loviturile puternice ale româncei, combinate cu forma fizică și jocul de retur al acesteia, o fac o adversară formidabilă. Gauff este o atletă înnăscută. Joacă un tenis agresiv și este capabilă să varieze jocul pentru a-și ține adversarele în dezechilibru. Una dintre trăsăturile definitorii ale scurtei cariere a americancei a fost perseverența sa mentală. Totuși, ea va trebui să fie la cel mai bun nivel mental, dar și fizic, pentru a face față intensității lui Halep.
Gauff a servit 10 duble greșeli în ultimul său meci și va trebui să-și îmbunătățească cifrele la serviciu împotriva fostului număr 1 mondial. Halep pare a fi în formă în acest moment și, deși Gauff va lupta, este puțin probabil să fie suficient pentru a o împiedica pe româncă să treacă în sferturile de finală. Pronostricul nostru? Halep în 2 seturi", au scris jurnaliștii de la Sportskeeda.
Turneul Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland-Garros
Cine e Ana Konjuh, prima adversară a Simonei Halep de la Roland Garros 2022
ACUM 17 ORE
Roland Garros
Simona Halep și-a aflat adversarele la Roland Garros! Cu cine joacă celelalte românce la Paris
ACUM 20 ORE