Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Americanii, convinși că Gauff nu are nicio șansă cu Simona Halep la Madrid! "Românca e de neoprit!"

Irina Aldea

Actualizat 02/05/2022 la 14:05 GMT+3

Simona Halep și Coco Gauff se întâlnesc azi în faza optimilor de finală la Madrid. Americanii sunt convinși că reprezentanta lor nu are șanse în fața româncei pe zgura de la Caja Magica.

Coco Gauff & Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

După două meciuri excelente, cu Shuai Zhang și Paula Badosa, Simona Halep este cotată acum cu prima șansă la câștigarea trofeului de la Caja Magica, în contextul în care este deja dublă campioană la Madrid. Jocul ei a suferit îmbunătățiri evidente, iar sfaturile lui Patrick Mouratoglou par a funcționa perfect până acum.
Al treilea meci la Madrid îl va disputa în fața unei jucătoare tinere, de doar 18 ani, dar foarte talentată, de la care americanii au mari pretenții în viitor, Coco Gauff, dar pe care sportiva noastră a învins-o în trecut de două ori, fără a ceda set. Americanii de la Sportskeeda sunt convinși că reprezentanta lor nu are șanse în fața Simonei Halep și fac un pronostic clar: 2-0 la seturi pentru româncă în duelul cu Gauff.
CITEȘTE ȘI:

Gauff, nicio șansă cu Simona Halep la Madrid, spun americanii

"Halep poate că este mai slab clasată decât Gauff în acest moment, dar va intra în meci ca favorită clară. Românca a câștigat 17 din cele 21 de meciuri disputate în acest sezon, față de recordul de 12-7 al adversarei sale. Cu toate acestea, Gauff nu trebuie exclusă, având în vedere palmaresul ei pe zgură din sezonul trecut. Americanca a ajuns în semifinale la Roma și în sferturi la Roland Garros. Halep pare să fie aproape de cea mai bună formă a sa și e de neoprit.
Loviturile puternice ale româncei, combinate cu forma fizică și jocul de retur al acesteia, o fac o adversară formidabilă. Gauff este o atletă înnăscută. Joacă un tenis agresiv și este capabilă să varieze jocul pentru a-și ține adversarele în dezechilibru. Una dintre trăsăturile definitorii ale scurtei cariere a americancei a fost perseverența sa mentală. Totuși, ea va trebui să fie la cel mai bun nivel mental, dar și fizic, pentru a face față intensității lui Halep.
Gauff a servit 10 duble greșeli în ultimul său meci și va trebui să-și îmbunătățească cifrele la serviciu împotriva fostului număr 1 mondial. Halep pare a fi în formă în acest moment și, deși Gauff va lupta, este puțin probabil să fie suficient pentru a o împiedica pe româncă să treacă în sferturile de finală. Pronostricul nostru? Halep în 2 seturi", au scris jurnaliștii de la Sportskeeda.
Turneul Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo