Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Badosa a avut dreptate! Cum cred americanii că se va termina meciul de la Madrid cu Simona Halep

Irina Aldea

Publicat 30/04/2022 la 08:14 GMT+3

Simona Halep și Paula Badosa se întâlnesc azi în turul 2 la Madrid în cel mai interesant meci al zilei. Americanii au analizat confruntarea și au dat un pronositc favorabil româncei.

Simona Halep & Paula Badosa

Credit imagine: Eurosport

Simona Halep a trecut joi de Shuai Zhang, iar în turul 2 va avea o misiune foarte dificilă la Madrid: va da peste favorita numărul 2, Paula Badosa. Sportiva din Spania a trecut în primul tur de Veronika Kudermetova cu scorul de 6-3, 6-0, la capătul unui meci care a durat o oră și 6 minute de joc. Aceasta va fi prima întâlnire din circuit dintre Halep și Badosa. Meciul are loc azi, nu mai devreme de ora 20, ora României.
Câștigătoarea dintre Simona Halep și Paula Badosa se va duela în continuare cu învingătoarea meciului dintre Coco Gauff, favorita numărul 14, și Yulia Putintseva. WTA Mutua Madrid Open are loc în perioada 28 aprilie - 7 mai pe zgura din complexul de la Caja Magica. Face parte din categoria WTA 1000, are premii totale în valoare de 6.575.560 de dolari, iar campioana en-titre este Aryna Sabalenka.
CITEȘTE ȘI:

Cum cred americanii că se va termina meciul dintre Simona Halep și Paula Badosa la Madrid

Jurnaliștii americani de la Sportskeeda au făcut un pronostic interesant și i-au dat câștig de cauză Simonei Halep, care a arătat un tenis foarte bun cu Shuai Zhang. De altfel, chiar Paula Badosa a început să râdă când jurnaliștii de la Madrid i-au spus că e favorită cu românca: "Crezi că sunt favorită? Pff, ok...", a spus Badosa la Caja Magica.
Cine câștigă meciul de foc Simona Halep - Paula Badosa în turul 2 la Madrid?
"Badosa și Halep sunt jucătoare agresive de pe fundul terenului cu o toleranță remarcabilă la raliuri. Zgura s-a dovedit a fi suprafața lor preferată, prin urmare ne putem aștepta la un duel de mare intensitate între ele. Badosa va spera să își folosească loviturile rapide pentru a contracara apărarea lui Halep, care este cunoscută ca fiind una dintre cele mai rapide jucătoare din circuit. Serviciul s-a dovedit a fi una dintre cele mai puternice arme ale ibericei, care lovește adesea primele servicii foarte puternic și reușește des să lovească ași.
Halep, la rândul ei, este o jucătoare competentă la retur, care menține adesea un procentaj bun pe primul serviciu. Cu două dintre cele mai mari nume din acest sport care se vor confrunta sâmbătă, această întâlnire din turul al doilea este posibil să ne ofere o bătălie pe cinste. Cu toate acestea, rezistența lui Halep în raliuri și unghiurile înșelătoare pe care le obține ar putea să o ajute să obțină o victorie foarte valoroasă. Pronosticul nostru? Halep în 3 seturi!", au scris americanii de la Sportskeeda.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo