Paula Badosa a venit la Madrid ca mare favorită, fiind al doilea cap de serie de pe tabloul principal de simplu, semifinalistă la ediția de anul trecut. Sportiva din Spania, a doua jucătoare a lumii, a devenit chiar principala favorită în momentul în care Iga Swiatek a anunțat că se retrage de la turneul desfășurat la Caja Magica.
După ce a trecut fără probleme de Kudermetova, Badosa a cedat fără drept de apel în fața Simonei Halep, care a arătat o formă de joc de zile mari în primele 2 meciuri disputate la Madrid. Campioana noastră s-a impus cu scorul de 6-3, 6-1 după o oră şi 16 minute de joc, la capătul unui meci pe care l-a controlat categoric și în cadrul căruia a arătat un nivel de joc excelent.
CITEȘTE ȘI:
Tenis
Simona Halep se odihnește în România înainte de Roland Garros! Ce mesaj i-a transmis Mouratoglou
IERI LA 19:55

Badosa, criticată dur pe rețelele de socializare după ce a fost eliminată de la Madrid de Simona Halep

Cu așteptări foarte mari de la acest turneu, fanii spanioli ai Paulei Badosa au fost mâhniți în momentul în care favorita gazdelor a fost eliminată atât de devreme în turneu. Din acest motiv au început să o critice în termeni duri pe sportiva din Madrid. Alex Corretja, expertul Eurosport în Spania, a sărit în apărarea Paulei Badosa.
"Numărul 2 ÎN LUME, ÎN LUME! Și e criticată pentru că a pierdut împotriva lui Halep... Nu-ți face griji, Marta (n.r. o fană a Paulei), este foarte clar de unde vine și unde vrea să ajungă, dar sunt sigur că apreciază sprijinul tău. Mă alături acestor încurajări", a fost mesajul transmis de Corretja, fost numărul 2 mondial și finalist la Roland Garros în 1998 și 2001.
Paula Badosa i-a răspuns lui Corretja, mulțumindu-i pentru susținere: "Mulțumesc Alex pentru această încurajare și pentru aprecierea muncii mele. Am vrut să profit de ocazie și să îți spun același lucru, ador tenisul și comentatorii ca voi fac acest sport și mai frumos", a fost replica Paulei Badosa.
Turneul Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Tenis
Ion Țiriac știe cum poate reveni Simona Halep în elita tenisului: "Să facă precum Cristina Neagu!"
IERI LA 14:09
Roland Garros
Bookmaker-ii nu o pot ignora pe Simona Halep la Roland Garros! Cotele pentru tabloul feminin
IERI LA 13:57