Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Badosa, "demolată" în Spania după ce a pierdut cu Simona Halep! Corretja a sărit în apărarea ibericei

Irina Aldea

Publicat 01/05/2022 la 15:26 GMT+3

Paula Badosa, a doua jucătoare a lumii, a fost învinsă fără drept de apel la Madrid, în fața spectatorilor iberici, de către Simona Halep. Sportiva din Spania a fost aspru criticată pe rețelele de socializare pentru înfrângerea drastică încasată.

Paula Badosa

Credit imagine: Getty Images

Paula Badosa a venit la Madrid ca mare favorită, fiind al doilea cap de serie de pe tabloul principal de simplu, semifinalistă la ediția de anul trecut. Sportiva din Spania, a doua jucătoare a lumii, a devenit chiar principala favorită în momentul în care Iga Swiatek a anunțat că se retrage de la turneul desfășurat la Caja Magica.
După ce a trecut fără probleme de Kudermetova, Badosa a cedat fără drept de apel în fața Simonei Halep, care a arătat o formă de joc de zile mari în primele 2 meciuri disputate la Madrid. Campioana noastră s-a impus cu scorul de 6-3, 6-1 după o oră şi 16 minute de joc, la capătul unui meci pe care l-a controlat categoric și în cadrul căruia a arătat un nivel de joc excelent.
CITEȘTE ȘI:

Badosa, criticată dur pe rețelele de socializare după ce a fost eliminată de la Madrid de Simona Halep

Cu așteptări foarte mari de la acest turneu, fanii spanioli ai Paulei Badosa au fost mâhniți în momentul în care favorita gazdelor a fost eliminată atât de devreme în turneu. Din acest motiv au început să o critice în termeni duri pe sportiva din Madrid. Alex Corretja, expertul Eurosport în Spania, a sărit în apărarea Paulei Badosa.
"Numărul 2 ÎN LUME, ÎN LUME! Și e criticată pentru că a pierdut împotriva lui Halep... Nu-ți face griji, Marta (n.r. o fană a Paulei), este foarte clar de unde vine și unde vrea să ajungă, dar sunt sigur că apreciază sprijinul tău. Mă alături acestor încurajări", a fost mesajul transmis de Corretja, fost numărul 2 mondial și finalist la Roland Garros în 1998 și 2001.
Paula Badosa i-a răspuns lui Corretja, mulțumindu-i pentru susținere: "Mulțumesc Alex pentru această încurajare și pentru aprecierea muncii mele. Am vrut să profit de ocazie și să îți spun același lucru, ador tenisul și comentatorii ca voi fac acest sport și mai frumos", a fost replica Paulei Badosa.
Turneul Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo