Bianca Andreescu a făcut cel mai bun meci al său din ultima perioadă. Campioana de la US Open 2019 a câștigat partida din turul al doilea cu Danielle Collins, scor 6-1, 6-1, după o oră și 10 minute de joc.
Andreescu a dominat de la un capăt la altul întâlnirea de la Madrid și a avut și o serie de 9 game-uri câștigate la rând. În setul al doilea, Collins a ridicat puțin nivelul, la jumătatea setului secund game-urile fiind mai lungi decât în primul set, dar Andreescu nu a avut probleme reale în câștigarea partidei.
Citește și:
Internazionali BNL d'Italia
Swiatek bate la porțile istoriei! Bornele uluitoare atinse după ce a învins-o pe Andreescu, la Roma
13/05/2022 LA 15:46
Victoria de astăzi a reprezentat prima victorie pentru Bianca Andreescu în fața unei jucătoare din Top 10 de la victoria din ultimul act în fața Serenei Williams la US Open 2019 și prima victorie în fața unei jucătoare de din Top 10 WTA pe zgură, o suprafață pe care a mai jucat doar de alte 8 ori până astăzi în circuitul feminin.
Aflată pe locul 111 în acest moment, după ce ultimii ani au fost marcați de accidentări și pauze de lungă durată, Bianca Andreescu și-a asigurat revenirea în Top 100 WTA de săptămâna viitoare.
În optimile turneului de la Madrid, Bianca Andreescu o va întâlni pe câștigătoarea partidei dintre Jessica Pegula și Kaia Kanepi. În cazul în care va reuși să treacă și de turul următor, Andreescu va juca primul ei sfert de finală de la Strasbourg 2021.
Internazionali BNL d'Italia
Mesajul transmis de Simona Halep, după eliminarea de la Roma: "Lupta continuă!"
12/05/2022 LA 12:24
Internazionali BNL d'Italia
Simona Halep, sperietură zdravănă la Roma! Publicul a amuțit când a văzut-o pe româncă la pământ
11/05/2022 LA 21:52