Simona Halep și Patrick Mouratoglou au anunțat la începutul lunii aprilie că vor începe să lucreze împreună, spre surprinderea tuturor: "Sunt încântată de începutul acestui nou capitol din cariera mea. La serviciu Patrick Mouratoglou", a postat pe Twitter dubla campioană de Grand Slam din România.
Simona Halep se antrenează încă din februarie la Academia lui Mouratoglou de la Nisa, după ce a renunţat la antrenorii Adrian Marcu şi Daniel Dobre, cu care a lucrat la Australian Open. Patrick Mouratoglou, francez de origine greacă, în vârstă de 51 de ani, a lucrat cu Serena Williams din 2012. Printre jucătorii care au colaborat cu el se numără Marcos Baghdatis, Anastasia Pavlyuchenkova, Jeremy Chardy, Grigor Dimitrov, Coco Gauff şi Stefanos Tsitsipas.
CITEȘTE ȘI:
Roland Garros
Halep a defilat în primul tur la Roland Garros, după ce a ajuns în top! Statistica e elocventă
ACUM 21 MINUTE

Ce a spus Emma Răducanu despre colaborarea dintre Simona Halep și Mouratoglou

Campioană la US Open anul trecut, Emma Răducanu a afirmat că nu se aștepta ca Mouratoglou să o lase pe Serena Williams pentru Simona Halep: "Nu m-am așteptat ca Mouratoglou să renunțe la Serena Williams ca să o antreneze pe Simona. Cred că este o combinație care o va ajuta pe Simona să revină în top 10", a spus Emma Răducanu pentru ProSport.
Dublă campioană la Madrid, în 2016 și 2017, Simona Halep a fost întrebată dacă Patrick Mouratoglou o compară din când în când cu fosta lui elevă, Serena Williams. Răspunsul româncei a venit pe loc: "Nimeni nu se poate compara cu Serena, nu am de gând să fac asta. Patrick știe că sunt o persoană diferită, cu un stil diferit. Nu vorbim despre asta, ne concentrăm pe noi înșine, pe ceea ce trebuie să facem pentru a deveni cele mai bune versiuni ale noastre", a spus Halep.
Roland Garros
Simona Halep - Nastaja Schunk, în turul 1 la Roland Garros, LIVE pe Eurosport, după ora 15:30
ACUM O ORĂ
Roland Garros
Ora de start a meciului Simona Halep - Nastasja Schunk în primul tur la Roland Garros 2022
ACUM 15 ORE