Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lecția de fair-play oferită de Simona Halep la finalul partidei cu Ons Jabeur! Ce i-a spus la fileu

Bianca Dumitru

Publicat 04/05/2022 la 16:09 GMT+3

Simona Halep a fost învinsă, în sferturile de finală ale turneului de la Madrid, de Ons Jabeur, scor 6-2, 6-3. La finalul partidei, românca a oferit o lecție de fair-play, urându-i adversarei sale să ajungă să câștige competiția.

Simona Halep și Ons Jabeur

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Madrid, fiind învinsă în două seturi de Ons Jabeur, scor 6-3, 6-2. După ce a trecut de Shuai Zhang (scor 6-2, 6-3), Paula Badosa (6-3, 6-1) și Cori Gauff (6-4, 6-4), românca a cedat în fața sportivei de pe locul 10 WTA, la capătul unui meci care a durat o oră și 10 minute de joc.
Halep, care s-a descurcat admirabil pe propriul serviciu în meciurile precedente, a fost adesea blocată de tunisiancă astăzi. Jabeur a pus în aplicare scurtele la fileu, care au fost cu siguranță cheia succesului, pe lângă jocul slab al sportivei noastre.
Deși în timpul meciului a fost extrem de nervoasă și nu a ezitat să-și exprime frustrarea distrugându-și o rachetă prin lovirea repetată a zgurii, la finalul partidei Simona Halep a oferit o lecție de fair-play.
Românca a mers la fileu pentru a-și saluta adversara și a felicitat-o, urându-i să câștige turneul de la Madrid. "Sper să câștigi turneul! Meriți asta!", i-a spus Simona Halep lui Ons Jabeur.
Citește și:

CE URMEAZĂ PENTRU SIMONA HALEP DUPĂ ELIMINAREA DE LA MADRID

După eliminarea de la Madrid, Simona Halep nu va avea parte de o pauză îndelungată de la competiții. Sportiva noastră va lipsi de pe teren doar câteva zile, înainte de a reveni în circuit.
Începând cu 9 mai, Halep va merge în Italia să joace la turneul de la Roma, pe care l-a câștigat în 2020 după o finală disputată împotriba Karolinei Pliskova. Apoi, de pe 22 mai, ea va concura la Roland Garros, turneu la care este campioană la ediția din 2018 și finalistă la edițiile din 2014 și 2017.
Sportiva noastră a spus în repetate rânduri că vrea să revină între primele 10 jucătoare ale lumii, iar ascensiunea se poate produce începând cu turneul de la Roma, acolo unde anul trecut a suferit accidentarea care a ținut-o mai multe luni departe de terenul de tenis. Pentru că nu va avea multe puncte de apărat, Simona e în cărți să urce poziții importante în ierarhie.
Turneul Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo