Ons Jabeur va disputa marea finală de la Madrid în compania americancei Jessica Pegula. Cele două jucătoare s-au întâlnit deja în circuit de 4 ori, scorul fiind egal. Totuși, aceasta va fi prima lor confruntare pe zgură, toate celelalte de dinainte desfășurându-se pe hard. Sportiva din Tunisia s-a declarat la Madrid foarte încântată de parcursul de până acum.
Favorită numărul 8 pe tabloul de simplu feminin, Ons Jabeur a declarat la conferința de presă că acesta a fost pentru ea un turneu al revanșelor. Ca să ajungă în ultimul act la Caja Magica, Ons Jabeur le-a învins pe Paolini, Gracheva, Bencic, Halep și Alexandrova, cedând doar două seturi pe parcurs. Ons Jabeur a intrat pentru totdeauna în istorie la Madrid Ea este prima jucătoare africană care a ajuns vreodată în finala unui turneu WTA 1000.
CITEȘTE ȘI:
Tenis
Simona Halep a anunțat încetarea colaborării cu Virginia Ruzici! Mesajul tenismenei
ACUM 11 ORE

Madrid, turneul revanșelor pentru Ons Jabeur

"Nu aveam cele mai bune statistici împotriva Ekaterinei Alexandrova. Știam că este agresivă, că lovește mingea puternic și că face multe lovituri câștigătoare. A trebuit să mă aștept ca ea să lovească mingea în orice moment în mod neobișnuit. Știu că am fost considerată favorită, așa că am jucat bine și m-am străduit să câștig. Pentru mine, a fost un turneu al revanșelor pe care le-am luat de la Bencic, Halep și Alexandrova. Acum vreau să câștig finala. Voi da totul pe teren", a declarat Jabeur după meciul cu Alexandrova.
Jabeur a vorbit și despre cât de mult a însemnat pentru ea victoria cu Simona Halep: "Mă pregătesc într-un anumit mod pentru meciuri, ceea ce mă ajută să ating nivelul de încredere pe care mi-l doresc. Acela în care nu las frustrarea sau stresul să mă afecteze pe teren. La Madrid, simt că am câștigat experiența de a juca în fazele avansate. Îmi dau seama că aveam mare nevoie de meciul cu Simona Halep și de victoria în fața ei. Aceasta este ceea ce mă va ajuta să ating obiectivele cele mai înalte. Și de ce nu să intru în Top 5 și să nu obțin mai multe trofee? Așa că mă bucur că am trecut prin acest turneu atât de greu, dar încă nu s-a terminat", a mai spus Jabeur.
Turneul Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros
Mouratoglou a dezvăluit cum se simte Simona Halep, după eliminarea de la Paris! Anunțul făcut
ACUM 12 ORE
Roland Garros
Wilander & Henman, impresionați de Simona Halep, după eliminarea de la Roland Garros! Ce au remarcat
IERI LA 13:22