Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ons Jabeur, "chinuită" de meciul cu Simona Halep la Madrid: "Doar la asta m-am gândit tot timpul!"

Irina Aldea

Publicat 05/05/2022 la 14:54 GMT+3

Ons Jabeur s-a calificat în semifinale la Madrid după ce a trecut de Simona Halep în minimum de seturi. Sportiva din Tunisia a povestit că s-a chinuit tot meciul pentru că s-a gândit că românca poate reveni în orice moment.

Ons Jabeur & Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a fost departe de nivelul de joc din meciurile cu Zhang, Badosa și Gauff și a cedat miercuri în mod clar în fața favoritei numărul 8, Ons Jabeur. Sportiva noastră, campioană în 2016 și 2017 la Madrid, a fost învinsă cu scorul de 3-6, 2-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 9 minute de joc. Astfel, tunisianca a egalat situația la meciurile directe cu Simona, scorul fiind acum 2-2.
Simona Halep a învins-o în 2020, în optimi la Dubai, cu 1-6, 6-2, 7-6 (7), în drumul spre titlu, şi anul acesta, tot la Dubai, în sferturi, cu 6-4, 6-3. Prima victorie a jucătoarei africane a venit în 2018, în primul tur la Beijing, când Halep a abandonat după primul set (6-1 pentru Jabeur).După primul turneu jucat de la începutul colaborării cu antrenorul Patrick Muratoglou, Simona Halep a atins sferturile de finală şi a obţinut un cec de 169.650 de euro şi 215 puncte WTA.
CITEȘTE ȘI:

Ons Jabeur, "chinuită" de meciul cu Simona Halep la Madrid

La conferința de presă de după meciul cu Simona Halep, Ons Jabeur s-a declarat "chinuită" pe parcursul partidei pe care a câștigat-o în fața româncei. Tunisianca a recunoscut la Madrid că pe toată durata partidei s-a temut că Halep va reveni în meci și o va învinge: "Ca să fiu sinceră, am fost foarte stresată tot meciul, m-am chinuit, știind-o pe Simona, știind că poate reveni în orice moment. Doar la asta m-am gândit. Dar știam că trebuie să câștig acel game [la 3-2] indiferent de situație. Știu că am dat cam multe scurte în acel game.
Dar a fost un punct nebunesc, mai ales la 40-30, unde puteam să termin punctul, dar nu știam dacă să risc și să ratez sau să fiu precaută? Am simțit că a jucat foarte bine și sunt impresionată de faptul că nu m-am concentrat pe acel punct, pentru că dacă eram cu adevărat frustrată, puteam să pierd meciul. Dar mă bucur că mi-am păstrat calmul și am câștigat acel game, pentru că a fost, cred, game-ul setului", a spus Ons Jabeur la Madrid.
Turneul Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo