Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Paula Badosa, emoționată înaintea meciului de foc cu Simona Halep de la Madrid. Mesaj superb pentru româncă

Irina Aldea

Publicat 28/04/2022 la 17:33 GMT+3

Simona Halep și Paula Badosa se vor întâlni sâmbătă la Madrid, în turul al doilea. Sportiva din Spania, semifinalistă la ediția de anul trecut, a avut doar cuvinte de laudă la adresa româncei.

Paula Badosa & Simona Halep

Credit imagine: Eurosport

Simona Halep a trecut de Shuai Zhang, iar în turul 2 va avea o misiune foarte dificilă la Madrid: va da peste favorita numărul 2, Paula Badosa. Sportiva din Spania a trecut în primul tur de Veronika Kudermetova cu scorul de 6-3, 6-0, la capătul unui meci care a durat o oră și 6 minute de joc. Aceasta va fi prima întâlnire din circuit pentru Halep și Badosa.
La polul opus, Simona Halep a revenit cu o victorie în circuit, 6-2, 6-3 cu chinezoaica Shuai Zhang, joi, în prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 6.575.560 de euro, după mai bine de o lună de pauză din cauza unei accidentări. Halep (30 ani, 21 WTA) a câştigat în doar 70 de minute primul său meci după începerea colaborării cu antrenorul Patrick Mouratoglou.
CITEȘTE ȘI:

Paula Badosa, cuvinte superbe la adresa Simonei Halep înaintea confruntării directe

Paula Badosa va avea așadar șansa de a o întâlni pe zgura de acasă pe sportive pe care o admiră foarte mult în circuit. Încă de anul trecut, iberica povestea cât de mult își dorește să joace cu românca, pe care o admiră pentru stilul de joc. Spunea atunci Badosa că jocul româncei nu poate fi descris doar în termeni ca "defensiv sau agresiv".
"Am avut o mulțime de emoții înainte de meci (n.r. cu V. Kudermetova), nu am vrut să dezamăgesc. M-am descurcat bine, am fost la un nivel bun și mă bucur că mă întorc la Madrid. Este foarte special pentru mine să fiu aici. Aici a început ascensiunea carierei mele, aici am început să joc foarte bine, iar cu un public ca la Madrid este foarte special. Visul meu aici este să câștig. Cu Simona este un meci foarte dur, ar putea fi o finală a oricărui turneu. Este o jucătoare care m-a inspirat foarte mult. Voi avea nevoie de ajutorul publicului sâmbătă", a spus Paula Badosa după meciul cu Veronika Kudermetova.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo