Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Paula Badosa, impresionată de Simona Halep după meciul de la Madrid! "E o stea a acestui sport"

Bianca Dumitru

Publicat 30/04/2022 la 22:42 GMT+3

Simona Halep a învins-o fără mari probleme pe Paula Badosa și s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA 1000 de la Madrid. La finalul meciului, sportiva de pe locul 2 WTA a avut doar cuvinte de laudă la adresa româncei, pe care o consideră "o stea" a tenisului.

Paula Badosa se lamenta en un instante del duelo ante Simona Halep en el Mutua Madrid Open 2022

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a obținut o victorie clară în fața Paulei Badosa, a doua jucătoare a lumii, în meciul din turul 2 al turneului WTA 1000 de la Madrid. Românca s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-1, după doar o oră și 14 minute de joc.
Badosa, care era a doua favorită a competiției, s-a arătat extrem de afectată la conferința de presă de la finalul meciului. Cu ochii în lacrimi, iberica a recunoscut că Simona Halep a fost mai bună, având doar cuvinte de laudă la adresa ei.
Sportiva de pe locul 2 WTA a spus că românca este "o stea" a tenisului și a punctat că rezultatul de astăzi nu a fost influențat de problemele medicale sau atmosferice de la Madrid.
"Cred că ea a jucat perfect. Presiunea a fost mare pentru mine. Unele turnee cântăresc cât cinci, iar acesta a fost unul dintre ele. Meciul a fost cum l-ați văzut, un nivel al ei foarte bun, este meritul ei, iar eu mediocră.
Mi-a lipsit totul, de aceea am câștigat doar patru game-uri, ea a jucat foarte, foarte bine, a fost rapidă, a servit bine, în momentele importante mingea a picat în terenul ei, nu rămâne decât să o aplaudăm, de aceea este o stea a acestui sport.
S-a descurcat mai bine, nu vedeam cum și pe unde pot să o pun în dificultate, s-a simțit foarte comodă, s-a hrănit din forța loviturilor mele și i-a ieșit totul. A fost mai rapidă, i-a ieșit tot", a declarat Paula Badosa.
Citește și:

SIMONA HALEP, LECȚIE DE MATURITATE DUPĂ VICTORIA FANTASTICĂ ÎMPOTRIVA PAULEI BADOSA

La rândul său, la interviul de la finalul partidei, Simona Halep a avut un discurs plin de maturitate, spunând că nu se gândește deocamdată la cucerirea trofeului, deși este printre marile favorite ale competiției.
"Mă simt grozav, am jucat un tenis foarte bun. Ea este foarte bună, e a doua jucătoare a lumii, e încrezătoare și joacă bine, dar am dat ce am avut mai bun. Totul e minunat la Madrid, terenul, publicul, am avut parte de o atmosferă grozavă de fiecare dată când am jucat.
Este o plăcere și o onoare să-l am pe Patrick în loja mea. Lucrăm din greu, am jucat bine aceste două meciuri și sper să devin mai puternică de la meci la meci. Nu mă consider favorită la câștigarea turneului, acum mă concentrez doar pe următorul meci", a declarat Simona Halep.
Pentru un loc în sferturile de finală ale competiției, fostul lider WTA va juca împotriva învingătoarei din duelul Cori Gauff (16 WTA) - Yulia Putintseva (44 WTA), ultima partidă din această seară de la Caja Magica.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo