Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep a alungat orice speculație privind relația cu Mouratoglou. Anunțul super-campioanei

Cristian Mihală

Publicat 04/05/2022 la 09:55 GMT+3

Simona Halep e extrem de mulțumită de modul în care funcționează colaborarea cu Patrick Mouratoglou, tehnician care pare să o fi dus deja la alt nivel pe super-campioana noastră.

Halep și Mouratoglou fac o echipă perfectă, deși mulți se temeau că francezul nu va fi un "bun pedagog"

Credit imagine: Eurosport

Un talent fantastic, Simona Halep este în multe momente destul de capricioasă. De aceea relația sa cu Darren Cahill a fost extrem de importantă în performanțele incredibile realizate în ultimii ani.
Acum, marele pariu al Simonei este Patrick Mouratoglou, tehnicianul francez care a stat în spatele Serenei Williams la jumătate dintre Grand Slamurile câștigate de cea mai mare jucătoare din istoria tenisului. Antrenorul din Hexagon și-a pus deja amprenta pe jocul româncei, dovadă rezultatele fantastice de la Madrid, iar Simo a ținut să îndepărteze temerile legate de colaborarea lor. Dacă la nivel tehnic Mouratoglou era un pariu câștigat de la început, se punea problema cât de bun psiholog va fi acesta. Halep a fost obișnuită cu un anumit tip de discurs din partea lui Cahill, care o pregătea mental fantastic și îi alunga toate temerile. Simona a declarat, înainte de duelul cu Ons Jabeur, de la Madrid, că există o comunicare fantastică și cu Mouratoglou, astfel că, dacă va fi sănătoasă, există toate premisele pentru alte rezultate mari pentru jucătoarea din Constanța.
"Este o atmosferă bună în echipa mea, simt o energie bună, Patrick mă susține foarte mult. Am schimbat multe lucruri, dar întotdeauna într-un mod natural. Nu simt că forțez nimic, schimbările sunt uneori dificile, dar totul a venit de la sine. Patrick știe că sunt o persoană foarte emoțională, așa că știe să vorbească cu mine, să se pregătească pentru fiecare situație pe care trebuie să o rezolvăm. Până acum totul merge bine. Nu a fost ușor, recunosc, sunt o persoană foarte timidă, știți cu toții asta. În general, sunt foarte introvertită, îmi este greu să am încredere în cineva. Dar am nevoie de confort, iar cu el m-am simțit confortabil din prima clipă. Văd că îmi apreciază jocul, felul meu de a fi, așa că comunicarea a fost ușoară. I-am explicat ce simțeam în timpul meciurilor, înainte și după meciuri și m-a ajutat mult să comunic cu el", a dezvăluit Simona Halep, conform tennisactu.net.
CITEȘTE ȘI:

Halep - Jabeur, azi de la 13:00. Simona, față în față cu istoria

Chimia dintre Halep și Mouratoglou e, așadar, una excelentă, astfel că Simona transpune perfect încrederea dobândită în jocul său. Dacă va fi la nivelul din partidele cu Badosa și Gauff, românca are toate șansele să treacă, azi, de Ons Jabeur și să se califice în semifinalele de la Madrid.
Un succes azi ar fi al 31-lea pentru sportiva noastră pe zgura din capitala Spaniei, doar la Australian Open și la Roland Garros obținând atât de multe victorii, în carieră. Halep speră ca după turneul excelent de la Madrid să confirme și la Roma, competiție unde s-a accdientat în 2021, astfel încât să ajungă la al doilea turneul de Grand Slam al anului în formă maximă și plină de încredere. Specialiștii deja sunt de părere că reprezentanta noastră e singura în măsură să îi pună probleme reale liderului mondial, Iga Swiatek, pe zgura pariziană.
Confruntarea Simona Halep - Ons Jabeur are loc astăzi, de la ora 13:00, și poate fi urmărită în format LIVE-BLOG pe eurosport.ro.
Turneul ATP Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo