Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, întrebată la Madrid dacă Mouratoglou o compară cu Serena Williams. Răspunsul a venit pe loc

Irina Aldea

Publicat 30/04/2022 la 13:23 GMT+3

Simona Halep a debutat cu victorie la Madrid, la primul meci alături de noul ei antrenor, Patrick Mouratoglou. La conferința de presă, românca a fost întrebată dacă Mouratoglou o compară cu Serena Williams, fost elevă a francezului.

Simona Halep & Mouratoglou

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep și-a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou cu o victorie joi, la Madrid, în fața chinezoaicei Shuai Zhang cu scorul de 6-2, 6-3. În conferința de presă de după acest succes, românca nu a putut evita întrebarea despre Serena Williams, aflată de mulți ani sub conducerea antrenorului francez.
Dublă campioană la Madrid, în 2016 și 2017, Simona Halep a fost întrebată dacă Patrick Mouratoglou o compară din când în când cu fosta lui elevă, Serena Williams. Răspunsul româncei a venit pe loc: "Nimeni nu se poate compara cu Serena, nu am de gând să fac asta. Patrick știe că sunt o persoană diferită, cu un stil diferit. Nu vorbim despre asta, ne concentrăm pe noi înșine, pe ceea ce trebuie să facem pentru a deveni cele mai bune versiuni ale noastre", a spus Halep.
CITEȘTE ȘI:

Simona Halep, întrebată la Madrid despre Serena Williams și Patrick Mouratoglou

Simona Halep a continuat și a vorbit despre colaborarea pe care o are cu noul ei antrenor, Patrick Mouratoglou: "Simt că mă pot identifica cu el, simt că are suficientă forță pentru a mă ghida spre rezultate foarte bune. Aveam nevoie de cineva care să poată face acest lucru", a mai spus Simona Halep la Madrid.
Simona Halep și Patrick Mouratoglou au anunțat la începutul lunii aprilie că vor începe să lucreze împreună, spre surprinderea tuturor. Simona Halep se antrenează încă din februarie la Academia lui Mouratoglou de la Nisa, după ce a renunţat la antrenorii Adrian Marcu şi Daniel Dobre, cu care a lucrat la Australian Open. Patrick Mouratoglou, francez de origine greacă, în vârstă de 51 de ani, a lucrat cu Serena Williams din 2012. Printre jucătorii care au colaborat cu el se numără Marcos Baghdatis, Anastasia Pavlyuchenkova, Jeremy Chardy, Grigor Dimitrov, Coco Gauff şi Stefanos Tsitsipas.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo