Simona Halep e la doar o victorie distanță de calificarea în semifinale la Madrid, acolo unde are deja două titluri cucerite. Până în penultimul act, sportiva noastră trebuie să treacă de Ons Jabeur, favorita numărul 8 de pe tabloul de simplu feminin. Tunisianca este cel mai bun cap de serie rămas în competiție, însă mulți experți o văd pe Simona drept mare favorită la câștigarea titlului.
Cele două jucătoare au fost protagonistele unui moment amuzant pe teren, chiar înaintea meciului din sferturi. După tragerea la sorți, cele două s-au apropiat pentru a face poza tradițională la fileu. Pentru că nu aveau un punct fix în care să se uite, Ons Jabeur a întrebat-o pe Simona râzând unde trebuie să se uite, moment în care românca a ridicat din umeri. Până la urmă, cele două s-au orientat și au rezolvat problema înainte de încălzire.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
ACUM 18 ORE
CITEȘTE ȘI:

Simona Halep – Ons Jabeur, meciul de gală din sferturile de la Madrid

Halep pleacă mare favorită în disputa cu Jabeur, chiar dacă jucătoarea din Tunisia e clasată mai bine în ierarhie și e o adevărată specialistă pe zgură. Totuși, modul în care Simo evoluează impresionează, după victoria cu Badosa, din turul secund, campioana noastră făcând o altă demonstrație de forță în fața tinerei și talentatei Cori Gauff.
Reprezentanta noastră a câștigat peste 80% din punctele jucate cu primul serviciu, a comis doar 10 neforțate și a arătat că e capabilă să revină de la orice scor. Deși Gauff a făcut o manșă secundă excepțională, distanțându-se la 4-1, Simo s-a adunat și, cu un echilibru uimitor, a întors soarta setului și a închis partida cu 6-4, 6-4.
Turneul Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros
Ce șanse are Simona Halep de a reveni în top 10 WTA! Chris Evert a analizat situația din clasament
ACUM O ZI
Roland-Garros
Cine e Ana Konjuh, prima adversară a Simonei Halep de la Roland Garros 2022
IERI LA 18:22