Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ana Bogdan, victorie de senzație în turul 1 la Madrid, după o revenire memorabilă cu Anna Bondar

Irina Aldea

Actualizat 25/04/2023 la 14:17 GMT+3

Ana Bogdan a obținut marți calificarea în turul secund la Madrid după ce a revenit spectaculos în meciul cu Anna Bondar.

Ana Bogdan, Mutua Madrid Open 2023

Credit imagine: Getty Images

Ana Bogdan, ocupanta locului 61 WTA, a obținut marți la Madrid o victorie fantastică în fața jucătoarei din Ungaria, Anna Bondar (89 WTA), cu scorul de 4-6, 6-4, 7-6 (2), la capătul unui meci care a durat peste trei ore de joc. În continuare, Bogdan se va duela cu favorita numărul 33, Shelby Rogers.
În primul set, Ana Bogdan și-a cedat serviciul de două ori, în timp ce adversara ei a fost ceva mai constantă și a reușit să câștige manșa inaugurală cu 6-4. În setul secund, sportiva din Sinaia a reușit să se impună cu același scor și să trimită partida în decisiv. Acolo Anna Bondar a avut 5-2 și părea că nimic nu o mai poate opri din a-și adjudeca victoria. Totuși, Ana a reușit să revină fantastic și să trimită meciul în tiebreak, acolo unde a cedat doar două puncte. Aceasta a fost cea de-a treia întâlnire directă dintre Bogdan și Bondar, scorul fiind acum 2-1 pentru sportiva noastră.
CITEȘTE ȘI:

Ana Bogdan, victorie fantastică în primul tur la Madrid

România mare are pe tabloul principal alte trei reprezentante: Irina Begu, Sorana Cîrstea și Jaqueline Cristian. Numărul româncelor ar putea crește dacă Gabriela Ruse o învinge pe Leolia Jeanjean în ultimul tur al calificărilor de la Caja Magica.
Irina Begu e favorita numărul 31 și are un prim tur liber, după care se va duela cu învingătoarea meciului dintre Kontaveit și Muchova. Sorana Cîrstea joacă împotriva americancei Lauren Davis, iar Jaqueline Cristian se va duela cu Sloane Stephens.
Turneul ATP Masters 1000 de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 7 mai, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo