Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu e în optimi la Madrid! Românca, victorie solidă cu Shelby Rogers la Caja Magica

Irina Aldea

Actualizat 29/04/2023 la 14:19 GMT+3

Irina Begu, singura jucătoare din România rămasă în competiție la Madrid, s-a calificat în optimile de finală după ce a trecut de Shelby Rogers în minimum de seturi.

Irina Begu

Credit imagine: Getty Images

Irina Begu, cap de serie numărul 31, s-a calificat sâmbătă în optimile de finală la turneul de 1000 de puncte de la Madrid, după ce a învins-o pe favorita numărul 33, Shelby Rogers. Românca s-a impus cu scorul de 7-5, 6-2, la capătul unui meic care a durat o oră și 53 de minute de joc.
Irina Begu a bifat o evoluție excelentă la Madrid, iar în primul set a reveni de la 1-4 pentru a se impune în runda inaugurală cu scorul de 7-5. În setul secund, Irina a fost și mai puternică și nu a putut fi oprită nici măcar de o repriză scurtă de ploaie, atunci când parcurgea o perioadă de excepție în meci.
CITEȘTE ȘI:

Irina Begu e în optimi la Madrid! Victorie în 2 seturi cu Shelby Rogers

În continuare, Irina Begu se va duela în optimile de finală cu învingătoarea meciului dintre Samsonova și Ostapenko. Irina Begu e singura jucătoare din România rămasă în competiție la Caja Magica, un turneu la care tricolorele s-au descurcat de minune de-a lungul timpului.
Pentru că e cap de serie numărul 31, Irina Begu a avut un prim tur liber, după care a învins-o pe Karolina Muchova în minimum de seturi, cu scorul de 6-4, 7-5. "A trebuit să mă adaptez, a avut o tactică bună la început, dar apoi eu am înceut să fiu mai agresivă, să joc mai bine. Iubesc Madridul, mâncarea e minunată, iar altitudinea de aici mă ajută", a transmis Irina la final.
Turneul ATP Masters 1000 de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 7 mai, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo