Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alcaraz, debut impresionant la Madrid, după victoria cu Shevchenko! Carlos are șansa să rescrie istoria la Caja Magica

Irina Aldea

Publicat 26/04/2024 la 18:25 GMT+3

Carlos Alcaraz a bifat la Madrid un debut excepțional. Campion en-titre la Caja Magica la ultimele două ediții, Carlitos s-a calificat în turul al treilea după ce a trecut în minimum de seturi de Alexander Shevchenko, cedând doar trei game-uri.

Carlos Alcaraz, Mutua Madrid Open 2024

Credit imagine: Getty Images

Carlos Alcaraz, campionul ultimelor două ediții ale Masters-ului de la Madrid, a obținut vineri calificarea în turul al treilea, după ce l-a învins fără nicio emoție pe kazahul Alexander Shevchenko (59 ATP) cu scorul de 6-2, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 9 minute de joc. Aceasta a fost prima confruntare directă în circuitul ATP dintre Alcaraz și Shevchenko.
Deși a avut brațul drept bandajat aproape în întregime, Carlos Alcaraz nu a părut să simtă niciun disconfort pe toată durata partidei. Ibericul, care s-a impus la Madrid atât în 2022, cât și în 2023, și-a cedat serviciul de două ori în partida cu Shevchenko, însă nu a pierdut nicio clipă controlul meciului.
CITEȘTE ȘI:

Carlos Alcaraz e în turul 3 la Madrid! Victorie solidă cu Alexander Shevhcenko

Pentru Carlos Alcaraz urmează duelul cu brazilianul Thiago Seyboth Wild (63 ATP). Acesta din urmă a produs surpriza în turul secund și l-a eliminat în minimum de seturi pe favoritul numărul 28, italianul Lorenzo Musetti. Alcaraz și Seyboth Wild nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul mondial masculin.
Carlos Alcaraz încearcă anul acesta să devină primul tenismen din istorie care se impune pentru a treia oară consecutiv la turneul Masters 1000 de la Madrid. Doar Rafael Nadal (14 victorii) între 2013-15 a câștigat mai multe meciuri consecutive la Madrid Open decât Carlos Alcaraz, care a înregistrat a 12-a victorie consecutivă la acest turneu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo