Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alcaraz, "pericol public"! Carlos e în sferturi la Madrid, după un meci de aproape 3 ore cu Struff

Irina Aldea

Actualizat 30/04/2024 la 20:14 GMT+3

Carlos Alcaraz s-a calificat marți în sferturile de finală ale turneului de 1000 de puncte de la Madrid. Ibericul a supraviețuit testului dificil dat de Jann-Lennard Struff, pe care l-a învins în trei seturi spectaculoase.

Carlos Alcaraz en action lors du Masters 1000 de Madrid lors de son 8e de finale contre Jan-Lennard Struff

Credit imagine: Getty Images

Carlos Alcaraz, favoritul numărul 2 de la Madrid, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de 1000 de puncte de la Madrid, după ce l-a învins pe finalistul ediției din 2023, Jan-Lennard Struff, al 24-lea jucător al lumii. Alcaraz s-a impus cu scorul de 6-3, (5) 6-7, 7-6 (4), la capătul unui meci care a durat două ore și 55 de minute de joc.
Campion al ultimelor două ediții, Carlos Alcaraz are acum 3-1 la întâlnirile directe cu germanul. Acesta din urmă se simte confortabil pe zgura de la Caja Magica, iar azi a arătat din nou o formă de joc excepțională. Împins de la spate de public, Alcaraz a avut totuși câștig de cauză în final. Ibericul s-a calificat în cel de-al 13-lea sfert de finală la turneele Masters 1000, iar acum are 18 victorii și doar 4 înfrângeri în 2024.
CITEȘTE ȘI:

Carlos Alcaraz e în sferturi la Madrid! Reeditarea finalei de anul trecut, același rezultat

Datorită succesului cu Struff, Carlos Alcaraz a ajuns la 14 victorii consecutive la Madrid, serie care datează încă din 2022, de când s-a impus în premieră pe zgura de la Caja Magica. Pe tărâm spaniol, ultimul meci pierdut de Alcaraz venea la Madrid în 2021, în fața lui Rafael Nadal.
Pentru Carlos Alcaraz urmează duelul cu favoritul numărul 7, Andrey Rublev. Rusul, care e într-o revenire de formă, a trecut azi de Tallon Griekspoor în minimum de seturi. Până în sferturi, Alcaraz a trecut de Shevchenko, Seyboth Wild și Struff, cedând un singur set.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo