Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Alcaraz e în optimi la Madrid! Campionul en-titre, victorie fără emoții cu Seyboth Wild

Irina Aldea

Publicat 28/04/2024 la 18:28 GMT+3

Carlos Alcaraz a obținut duminică după-amiaza calificarea în optimile de finală ale turneului Masters 1000 de la Madrid, după ce a trecut în minimum de seturi de Thiago Seyboth Wild.

Carlos Alcaraz, Mutua Madrid Open 2024

Credit imagine: Getty Images

Carlos Alcaraz, campionul ultimelor două ediții, s-a calificat duminică după-amiază în optimile de finală ale turneului Masters 1000 de la Madrid, obținând a 13-a victorie consecutivă la Caja Magica. Cel mai tânăr lider mondial din istorie a trecut în minimum de seturi de brazilianul Thiago Seyboth Wild, cu scorul de 6-3, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 16 minute de joc.
Dublu campion de Grand Slam, Carlos Alcaraz pare să joace din ce în ce mai bine, risipind toate îngrijorările cu privire la brațul drept. Spaniolul a bifat azi o nouă evoluție entuziasmantă, după ce a trecut anterior de Shevchenko într-o manieră impunătoare.
CITEȘTE ȘI:

Carlos Alcaraz e în optimi la Madrid! Ibericul, la 4 victorii distanță de o reușită istorică în tenisul mondial masculin

Pentru Carlos Alcaraz urmează duelul cu favoritul numărul 23, germanul Jan-Lennard Struff. Acesta din urmă a produs surpriza în turul al treilea și l-a eliminat în minimum de seturi pe favoritul numărul 13, francezul Ugo Humbert. Alcaraz și Struff s-au mai întâlnit până acum în circuitul mondial masculin de trei ori, ibericul având 2-1.
Carlos Alcaraz încearcă anul acesta să devină primul tenismen din istorie care se impune pentru a treia oară consecutiv la turneul Masters 1000 de la Madrid. Carlos Alcaraz deține la Masters-ul de la Madrid cel mai mare procentaj de victorii (93,3) al vreunui jucător într-un singur turneu ATP-1000 de la introducerea formatului în 1990 (min. 10 meciuri jucate).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo