Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniil Medvedev, faza zilei la Madrid! "Călcat" pe nervi de arbitru, rusul a oferit o replică genială: "Illuminati?!"

Irina Aldea

Actualizat 29/04/2024 la 17:50 GMT+3

Daniil Medvedev a ajuns viral în repetate rânduri cu lucrurile amuzante pe care le spune, iar rusul nu "a dezamăgit" nici la Madrid, la partida din turul al treilea cu Sebastian Korda.

Daniil Medvedev, Mutua Madrid Open 2024

Credit imagine: Twitter

Daniil Medvedev este capabil în orice moment să ofere câte o "perlă" care să ajungă virală pe rețelele de socializare. Dacă suprafața și adversarul pe care îl înfruntă îl fac să se simtă inconfortabil, rusul nu se abține, iar posibilitatea de a-l vedea certându-se pe teren crește exponențial.
La fel s-a întâmplat și la meciul cu Sebastian Korda, din turul trei de la Madrid. Condus în meci de americanul de pe locul 26 ATP și cu câțiva stropi timizi de ploaie, rusul a cerut ca acoperișul să fie tras, însă arbitrul duelului încins de pe arena Arantxa Sanchez nu a vrut să ia această decizie.
CITEȘTE ȘI:

Daniil Medvedev, faza zilei la Madrid! Cum a ajuns rusul viral

Rusul l-a întrebat pe oficialul din scaun de ce nu închide acoperișul, moment în care arbitrul a răspuns explicând că nu este o decizie pe care să o ia el, ci mai degrabă "ei", făcând cel mai probabil referire la organizatori, supervizori. Făcându-se că nu înțelege, Daniil a replicat imediat cu sarcasm: "Cine sunt ei? Illuminati?" Încă o replică a rusului, care a devenit deja virală pe rețelele de socializare.
Dialogul complet, mai jos:
  • Medvedev: Acoperișul ar putea fi închis.
  • Arbitru: Nu este decizia mea.
  • Medvedev: Dar a cui este?
  • Arbitru: Ei decid conform prognozei.
  • Medvedev: Cine sunt ei? Illuminati?
În final, Daniil Medvedev a câștigat duelul cu Korda, revenind de la 0-1 la seturi. Rusul s-a impus cu scorul de 5-7, 7-6 (4), 6-3, la capătul unui meci care a durat două ore și 25 de minute de joc. În optimile de finală, Medvedev îl va întâlni pe favoritul numărul 17, Alexander Bublik.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo