Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Holger Rune, eliminat în turul 3 la Madrid! Mouratoglou, uluit de atitudinea de pe teren a danezului

Irina Aldea

Actualizat 28/04/2024 la 18:39 GMT+3

Holger Rune a fost eliminat încă din turul al treilea la Madrid. Danezul a cedat în 3 seturi în fața lui Tallon Griekspoor și a avut mai multe ieșiri nervoase pe parcursul partidei, toate crizele fiind direcționate către antrenorul său, Patrick Mouratoglou.

Holger Rune, Mutua Madrid Open 2024

Credit imagine: Getty Images

Tallon Griekspoor a făcut un meci mare și a pus în mod constant la încercare răbdarea lui Holger Rune, care a fost foarte irascibil aproape tot meciul. Olandezul a câștigat un meci foarte strâns și s-a calificat în optimile de finală ale Mutua Madrid Open după ce s-a impus cu 6-4, 4-6 și 6-3 la capătul unui meci care a durat 2 ore și 14 minute de joc.
Griekspoor a fost ferm de la început până la sfârșit, chiar și după ce a irosit 10 mingi de break, în timp ce Rune a părut tot timpul inconfortabil pe teren. Danezul a făcut în mod constant gesturi ciudate pe teren, s-a certat pe toată durata partidei cu echipa sa, și-a aruncat racheta vociferând la Patrick Mouratoglou și a dat indicații pentru a nu fi filmat îndeaproape între game-uri. Francezul a asistat neputincios la crizele de nervi ale elevului său, fiind în mod evident deranjat de ce vedea pe teren.
CITEȘTE ȘI:

Holger Rune, eliminat de Griekspoor la Madrid. Mouratoglou, chinuit de danez

În ciuda acestor situații neplăcute, foarte frecvente pentru danez în meciul de azi, Rune a făcut un meci bun și s-a luptat, însă victoria a stat în micile detalii, chiar dacă Holger a știut să apere acele 10 mingi de break în defavoarea sa, foarte asemănător cu primul său meci de la Madrid, cu Navone. Cu toate acestea, Rune continuă să joace în circuit fără a face acel pas decisiv înainte, astfel că-și ia rămas bun de la competiția din Madrid încă din turul trei.
De partea cealaltă, Tallon Griekspoor se califică în premieră în optimile de finală de la Madrid. Aceasta este a doua victorie din 2024 a olandezului în fața unui adversar din Top 20 ATP și a doua calificare din carieră într-o optime de finală la un turneu Masters 1000. În continuare, Griekspoor se va duela pentru un loc în sferturi cu Andrey Rublev, care a trecut în minimum de seturi de Alejandro Davidovich-Fokina.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo