Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sinner, de o maturitate de invidiat. Discursul genial al lui Jannik de la Madrid: "Succesul nu m-a schimbat"

Andrei Nicolae

Publicat 29/04/2024 la 12:38 GMT+3

Jannik Sinner este cel mai bun tensimen de la ora actuală, dar și unul dintre cei mai echilibrați sportivi în ciuda vârstei sale extrem de fragede. Recent, italianul a vorbit la o conferință de presă de la Madrid și a dat dovadă de o maturitate incredibilă, punctând ce contează pentru el cel mai mult în viață.

ATP Madrid : Media Day Sinner (ENG)

Credit imagine: Eurosport

Jannik Sinner a dominat prima parte a anului 2024 și și-a câștigat titlul de cel mai în formă jucător de la momentul actual. Italianul a participat până acum la cinci turnee, la trei dintre ele reușind să câștige trofeul, iar la celelalte două ajungând până în semfiinale.
Tenismenul de 22 de ani a avut un "boom" imens în acest an, însă succesul de pe plan sportiv nu a interferat deloc cu valorile sale personale, spune chiar el. La o conferință de presă organizată la Masters-ul de la Madrid, Sinner a mărturisit că nu s-a schimbat deloc în urma reușitelor sale și că pune calitatea de a fi "om" mai presus decât orice.
Ulterior, Jannik a vorbit despre sacrificiile făcute de mic, dând dovadă e o maturitate incredibilă la 22 de ani.
Citește și:

Sinner, discurs de invidiat la 22 de ani: "Nu m-am schimbat din cauza succesului"

"Uite, nu m-am schimbat din cauza succesului. Nu cred în genul ăsta de lucruri, pentru că modul în care ești tu ca om este mult mai important decât orice altceva, iar eu încerc întotdeauna să mă înconjor cu oameni care îmi aduc ceva pozitiv. Cred că ăsta este cel mai important lucru pentru mine.
Mai apoi, cu siguranță că visez, visez departe, visez să câștig cât mai multe trofee se poate. Am făcut multe sacrificii când am plecat de acasă la 14 ani, asta încă rămâne în mintea mea. Muncesc din greu în fiecare zi ca să devin un jucător mai bun pe zi ce trece, acesta e obiectivul principal.
Când muncești din greu, când te trezești dimineața cu obiectivul de a fi mai bun, este foarte important", a spus numărul 2 mondial, potrivit We Love Tennis.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo