Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, prima reacție după calificarea în optimi la Madrid: "Sunt ca acasă la Caja Magica"

Irina Aldea

Publicat 02/05/2021 la 18:57 GMT+3

Simona Halep își continuă marșul triumfal la Madrid și se califică în optimile de finală de la Madrid, turneu pe care l-a câștigat de două ori în carieră.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Madrid după ce a trecut în turul secund de Saisai Zheng, ocupanta locului 57 WTA. Campioana noastră s-a impus cu scorul de 6-0, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 20 de minute de joc. Simona a dominat primul set și nu i-a dat adversarei ei nicio șansă.
În setul secund, Simona a pornit la fel de hotărâtă și s-a distanțat rapid la 5-2, dar chinezoaica a profitat de erorile neforțate ale româncei, care a repetat preț de câteva minute scenariul din meciul cu Sara Sorribes Tormo, în care nu a putut să închidă meciul la primele oportunități. Totuși, pe când servea pentru a egala la 5 în setul 2, Saisai Zheng și-a cedat serviciul, iar Simona a obținut calificarea în optimile de finală.

Ce a spus Simona Halep după ce a obținut calificarea în optimile de finală la Madrid

"A fost un meci foarte bun, asemănator cu cel din runda precedentă. Ea a jucat foarte bine în setul doi, așa că este o victorie grozavă", a spus Simona la interviul de după meci. "Mă simt ca acasă aici la Madrid și mă întorc întodeauna cu plăcere la Caja Magica", a adăugat sportiva noastră la interviu.
Pentru un loc în sferturi, Simona se va duela cu învingătoarea partidei dintre Elise Mertens (16 WTA şi cap de serie numărul 13) şi Elena Rybakina (22 WTA). Campioana noastră a câștigat turneul de la Caja Magica la edițiile din 2016 și 2017, în timp ce în 2014 și 2019 a ajuns până în finală, fiind acolo învinsă de Maria Sharapova, respectiv Kiki Bertens.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo